Een televisie aan de muur van de babykamer of kinderkamer was nog nooit zo leuk! Deze kijkbuisjes worden handgemaakt en gekleurd met ecologische, niet giftige verf op waterbasis, maken een statement in de kinderkamer. Het motto van dit hippe label is ‘wanneer je spel, design en functionaliteit met elkaar combineert, verandert het in fantasie en avontuur voor kinderen.’ Deze schattige vintage look tv’s doen het niet alleen erg leuk aan de muur, je kunt er je eigen invulling aan geven. Naast de televisies is er ook een circustent, die roept om een verzameling dieren en spannende avonturen.

Up!Warsaw-LovelyLittleOne-HipPeZ

Up! Warsaw is een klein Pools familiebedrijfje met een eigen werkplaats waar ze prachtige, meubels en accessoires voor de kinderkamers maken. De tv’s en de circustent worden gemaakt van hout want plastic hoort niet thuis bij dit hippe label.

UpWarsaw-tv-LovelyLittleOne-HipPeZDeze geweldige muurdecoraties hebben allemaal iets wat kan bewegen, bij de tv is dat de antenne en de circustent heeft een beweegbaar vlaggetje. Bovendien ontvang je bij elke tv een kleurrijke slinger, met het invullen van het kastje is je feest compleet. Maak je eigen show, verander hem keer op keer of maak er een mooie tentoonstelling van met al je gevonden schatten. Tv kijken was nog nooit zo hip! Een prachtige toevoeging aan de nieuwe babykamer die jaar op jaar meegroeit met je kleintje.

HipPeZ aangesloten webshop Lovely Little One heeft deze prachtige collectie in haar assortiment. De tv’tjes van Up! Warsaw zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en twee afmetingen, 42 x 32,5 x 16 cm (zonder antenne) en de afmetingen van de mini versie zijn voorkant inclusief antenne 15,5 x 14 cm, box 12 x 8 x 9 cm. De circustent heeft een trendy zwart-wit met hout combinatie zodat hij op op iedere kinderkamer past.