Wij hebben bij HipPeZ de primeur!! Toverjurkjes van Ninie. Deze monochrome jurkjes krijgen kleur wanneer de zonnestralen ze aanraken. Hoe feller de zon, hoe feller de kleuren. Zo heb je iedere dag van het jaar een bijzonder jurkje. De Ninie toverjurkjes zijn uniek in Nederland en in beperkte oplage gemaakt. Dus wees er snel bij. Kijk maar mee hoe leuk ze zijn en geniet van de unieke kortingscode bij HipPeZ.

Ninie Toverjurkje Ballon - HipPeZ

Toverjurkjes met UV colour changing

De nieuwe toverjurkjes zijn er in twee varianten, een vrolijke camouflageprint en een heel feestelijk jurkje met ballonnen. Die maakt van iedere dag een knalfeest. Trek hem in monochrome aan en laat de zon de rest doen. Wanneer de zonkracht buiten niet zo fel is verkleuren de ballonnen op het jurkje in prachtige pastelkleuren, is de zon volop aanwezig dan worden de kleuren vanzelf ook feller en komen er dotjes op de print. Dat is wat we noemen UV colour changing prints. Wij vinden ze supertof voor iedere dag, maar op een verjaardag, bruiloft of ander feest is het een feestjurkje bij uitstek. Laat jouw meisje zich een echte toverprinses voelen in dit prachtige jurkje.

Ninie jurkje ballon UV colour changing - HipPeZ

Kleurrijk in de zon

Voor de stoere meisjes is er het UV colour changing jurkje in camouflageprint. Met het zelfde principe. Je start met een camouflageprintje in zwart-wit en kijk eens wat er gebeurt zodra de zonnestralen het jurkje raken…… De kleuren spatten van het jurkje en ook hier geldt hoe feller de zon hoe feller de kleuren. Wij denken dat je je dochter niet blijer kunt maken dan met deze jurkjes.

Ninie zou Ninie niet zijn als ze de jurkjes niet eerst tig keer zou wassen voor ze in de winkel komen. Ook deze jurkjes zijn goed getest en erg goed uit de test gekomen. De UV print blijft er supergoed opzitten en wordt was na was alleen maar intenser en mooier van kleur. Het enige waar dit jurkje niet tegen kan is de wasdroger, daarmee verwijder je de UV print.

Toverjurkjes Ninie _ HipPeZ

Dan nog een supermooi jurkje die nieuw is toegevoegd aan het Ninie assortiment. Het monochrome cactus jurkje. Hip in zwart-wit met zwarte details rond de hals en een koordje rond de taille. Deze veranderd niet van kleur, maar is net zo goed een echte wannahave. Zoals alle jurkjes van Ninie dragen ook deze ontzettend fijn, zijn heerlijk zacht en rekken lekker mee. Deze toppers zijn verkrijgbaar in de maten 110/116 tot en met 146/152.

Unieke HipPeZ korting en gratis verzending

Je shopt al deze jurkjes online bij Ninie.nl voor €39,95 maarrrrrrr met de unieke HipPeZ kortingscode hippez ontvang je maar liefst 20% korting op je bestellen en geniet je van een gratis verzending.