Al jaren lang is Pippi Langkous een van de favorieten van vele kinderen. Keken we er als ouders al ademloos naar nu zien we het terug bij onze kinderen. Pippi is stoer en sterk en eigenlijk willen we allemaal wel een beetje zijn zoals pippi, verschillende sokken, schoenen waarin je met je tenen kunt wiebelen en die mooie trui die Pippi draagt. Wij van HipPeZ hebben goed nieuws! Bij HipPeZ aangesloten webshop Blomma verkoopt deze enige, echte pippi trui in haar shop. Daarmee is zij uniek in Nederland. Bij de trui krijg je een kaart met een foto van Pippi in de trui. Achterop de kaart staat de tekst van het Pippi Langkouslied in het Nederlands en het Zweeds.

De trui is gemaakt van 55% rami en 45% katoen. Rami is een natuurlijke stof die doet denken an linnen. Het is gemaakt van brandnetel en wordt vaak vermengd met katoen voor het maken van kleding. De trui is van dikke kwaliteit en prikt helemaal niet, maar is wel wat warmer dan een trui die alleen van katoen is gemaakt. Een heerlijke trui, het hele jaar door.

Zie jij jouw kleine Pippi al helemaal rondlopen in deze unieke Pippi trui? Surf dan snel langs bij HipPeZ aangesloten shop Blomma.