Uniek bij Dreumes Enzo nachtlampje Lam

by Theresia on 27 juli 2017

in ► Kids Room, Behang & Muurdecoratie, Verlichting

Bij Dreumes Enzo zijn ze de afgelopen tijd heel druk bezig geweest met het ontwikkelen en produceren van een te leuk nachtlampje. En het resultaat mag er zijn! Een allerliefst nachtlampje in de vorm van een lammetje dat jouw kleintje niet alleen een veilig en vertrouwd gevoel geeft bij het inslapen, maar ook een echte toevoeging is op de baby- en kinderkamer.

Wooly Lamb Dreumesenzo HipPeZ

Het nachtlampje Lam geeft een fijn wit licht en bevat een timer, het gaat na 20 minuten vanzelf uit. Wanneer je het lampje direct uit wilt zetten druk je nogmaals op het aan/uit knopje. Het lammetje straalt haar licht uit met 3xLR44 batterijen, die je bij dit lampje ontvangt. Zo is het lampje ook makkelijk te verplaatsen en mee te nemen wanneer je een nachtje gaat logeren of misschien kamperen. Het lammetje is gemaakt van 100% PVC en is uiteraard Ftalaat en BPA vrij, en daarmee veilig voor de kinderen. Met de afmeting van 15×12.5 cm is er overal plek voor dit schattige kleine schaapje. Ook de verpakking is leuk om te zien, transparant met een mooie tekening.

Naast het unieke nachtlampje Lam heeft Dreumes Enzo ook een A3 poster van dit wollige lammetje in de hoofdrol; Wooly Lamb. Deze schattige poster van een vrolijk wollig lammetje in de wei met 2 vogeltjes op zijn ruggetje. De wolkjes aan de lucht hebben blosjes op de wangen. Deze poster is geïllustreerd door Mimirella en is superleuk om op te hangen met een posterhanger of in een mooie lijst. En binnenkort verschijnen er ook ansichtkaarten met dit aandoenlijke lammetje. Zo geef je in een handomdraai een lieve touch aan iedere baby- of kinderkamer. Je shopt dit lieve lammetje online bij Dreumesenzo.nl

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: