Heb je binnenkort een feestje of is je kleine meisje bijna jarig en ben je op zoek naar iets bijzonders? Bij Dottig.com hebben ze schattige unicorn outfits en accessoires voor kleine en grote meisjes.

Dottig - Unicorn verjaardagssetje - HipPeZ

Zo shop je hier de allerliefste unicornjurkjes voor de allerkleinsten, snoezige setjes voor een jarig Jetje en de allerleukste unicorn diadeem in vele verschillende kleuren. Bij deze setjes zitten verschillende mogelijkheden, je kunt het laten personaliseren met de naam van je kindje bijvoorbeeld. Ook zijn er eenhoorn setjes voor het vieren van een halfjaardag en verjaardagen tot en met vier jaar. En wanneer je als moeder in een zelfde soort outfit wilt shop je die ook bij Dottig. Leuk voor een themafeest of haar verjaardag.

babyset unicorn - Dottig - HipPeZ

Deze setjes doen het ook superleuk tijdens een fotoshoot of cakesmash, en met verschillende kleuren rokjes kies je makkelijk de kleur die jij in gedachten hebt. Ook hebben ze bij Dottig een groot assortiment diademen in eenhoornstijl. Voor de kleintjes met een bandje en voor de iets grotere meisjes een heuse haarband. Deze diademen klemmen niet en zijn prachtig afgewerkt. Ze passen op het hoofdje van een baby, een meisje en zelfs op een volwassen hoofd. One size fits all!

Shop je leukste unicorn outfit voor ieder feestje bij Dottig.com

Dottig - unicorn diadeem - HipPeZ