De verjaardag van je kind is een van de leukste dagen van het jaar. Hoe leuk is het dan om speciaal voor dat feestje een uitnodiging te sturen die je zelf hebt ontworpen? BlijKaartje.nl heeft een ontzettend leuk assortiment met verschillende uitnodigingskaartjes in diverse thema’s die je naar hartenlust kunt ontwerpen/aanpassen. Met het maken van de uitnodiging voor een kinderverjaardag start direct de voorpret.  Uitnodiging kinderfeestje - Blijkaartje -Hippez

Uitnodigingskaartjes voor hét kinderfeestje

Of je nu de allereerste verjaardag viert van jouw kindje of de twaalfde, voor iedere leeftijd zijn er speciale ontwerpen en uitnodigen voor een kinderfeestje bij BlijKaartje.nl. Met de handige ontwerptool ontwerp je heel eenvoudig jullie uitnodiging. Leuk met een mooie foto van jouw oogappeltje. Helemaal in de kleuren en stijl die perfect past bij de aankleding of thema van het feestje. Hoe leuk is dat?

De langwerpige uitnodigingen zijn op beide zijde te bedrukken zodat je aan de voorkant jouw jarige Job of Jet kunt laten stralen met de datum en op de achterkant de overige gegevens zet. En bovendien is zo’n uitnodiging ook nog eens erg leuk om te bewaren als herinnering, of om in het fotoboek te plakken bij alle foto’s van de verjaardag.

DIY uitnodiging voor de jarige Job of Jet

Met de keuze uit maar liefst 37 verschillende kaartjes en eentje die je helemaal vanaf het begin zelf kunt ontwerpen is er voor ieder wat wils. Ga je voor feestelijk met kaarsjes en slingers of kies je voor de jungle look? Maak er helemaal je eigen kaartje van, uniek en persoonlijk.

De uitnodigingen voor het kinderfeestje zijn geschikt voor de familie en vrienden, maar ook erg leuk voor een kinderpartijtje met vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt er alle kanten mee op en er ook zelf een thema aan geven, net als aan het feestje zelf.

Uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje - BlijKaartje - Hippez

Fijne service én een gratis drukproef

De kaartjes zijn te bestellen in drie verschillende formaten en vier verschillende papiersoorten. Zo heb je de keuze uit standaard, ruw, linnen en parelmoer. En denk je nu: ‘Ja, leuk allemaal, maar ik ben helemaal niet handig of creatief.’ Dat geeft helemaal niets, want bij Blijkaartje.nl zijn ze je graag van dienst en helpen ze je graag met jouw ontwerp. Wanneer je het kaartje naar tevredenheid hebt ontworpen kun je met de code drukproef-1302 een gratis drukproef aanvragen. Zo weet je zeker dat hij helemaal naar wens is.

Je shopt al deze en nog veel meer mooie uitnodigingskaartjes voor een kinderverjaardag online bij BlijKaartje.nl

Op zoek naar meer moois van BlijKaartje? Lees hier verder >>>