Ubang babblechat – hippe kinderkleding met een grapje

by Theresia on 4 april 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Scandinavische merken

Bij KoelzKidz vonden wij van HipPeZ een stoer, hip en grappig Deens merk, Ubang babblechat. Ulla Bang is de ontwerpster van het in 2006 opgerichte hippe Deense merk Ubang babblechat. Ubang staat voor mooie kwaliteit kinderkleding met vrolijke kleuren en grappige shirts.

Dit zomerseizoen zijn er onder andere vogels, dinosaurussen en haaien in de collectie te vinden. De meeste shirts hebben een grappig detail. Zo heeft het dinosaurus shirt onder één mouw “echte” dinotanden. Dat is natuurlijk een geweldig shirt voor de stoere jongens onder ons om mee te spelen.Voor de meisjes zijn er ook hele mooie, lieve en hippe tuniekjes te krijgen, wat te denken van deze knalroze tuniek met een struisvogel waarvan de pootjes los hangen. Lekker gek en vrolijk.

Alle kleding van Ubang babblechat heeft het Öko-tex keurmerk, wat garandeert dat de kleding vrij is van schadelijke stoffen. Deze hippe kinderkleding wordt verkocht bij KoelzKidz. Ben je benieuwd naar de volledige, grappige en hippe collectie van Ubang babblechat kijk dan eens rustig rond bij KoelzKidz, wij kunnen niet kiezen uit al die vrolijke shirts, jij wel?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: