Tumble ’n Dry – stoere kleding voor jongens en meiden

by Theresia on 13 april 2011

in ► Kids Fashion, Nederlandse merken, Outlet kleding

Tumble ’n Dry is één van de snelstgroeiende kinderkledingmerken op dit moment. Juli 2007 is dit merk pas gestart en sindsdien is het al verkrijgbaar in Duitsland, Oekraïne, Denemarken, Noorwegen, Zweden, België, Spanje, Portugal, Engeland en Canada maar uiteraard ook in het moederland.

Tumble ’n Dry is een stoer merk voor jongens en meisjes. Het merk heeft een smalle pasvorm en daardoor is het geschikt voor de smallere en langere kinderen. Tumble ’n Dry is een hip merk dat zich onderscheidt van de andere merken door de mooie wassingen, subtiele details en mooie prints.

Tumble ’n Dry heeft een stoere en hippe uitstraling, alle kleding voldoet aan alle eisen die je mag verwachten van de kwaliteit en draagbaarheid.

Tumble ’n Dry is een volledig merk wat inhoudt dat de shirts, broeken, rokken, jeans, jassen en leggings goed met elkaar te combineren zijn. Ben jij net als wij van HipPeZ ook zo dol op dit merk? Surf dan eens langs bij Pico Bello Outlet, zij verkopen outletkleding van Tumble ’n Dry voor een nog aantrekkelijker prijs.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: