Tuc tuc broek hip én heerlijk warm én met korting

by Theresia on 3 december 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Spaanse merken

Vanmorgen en nu eigenlijk nog zijn de daken en de autoruiten wit hier in het Friese land. Daar houden wij van! Heerlijk vinden wij dit weer wanneer het zonnetje schijnt. Eerlijk en heerlijk winterweer! Het past bij December, de maand vol feestelijkheden maar ook de maand waarin we vakantie hebben en de winter begint. De maand die het jaar doet afsluiten en waarin de kou begint. Tijd om je klaar te maken voor de winter.

Niets geen koude billen en knietjes meer met deze hippe tuc tuc broek. Deze trendy, knalroze broek van het Spaanse merk tuc tuc is gevoerd met een heerlijk zachte fleece, dat draagt niet alleen superfijn maar staat ook nog eens mega hip! Lekker fashionable in je hippe knalroze broek zonder rode knietjes van de kou. Dat wordt lekker buiten spelen en straks op de slee of schaatsen staan. Laat de winter maar komen, met deze broek is jouw dochter winterproof! Verkrijgbaar in de maten 62 t/m 116.

Spaanse kinderkleding is de hippe winkel die deze geweldige tuc tuc broek Mimi Cutie verkoopt. Het leukste is nog wel dat deze Mimi Cutie broek deze week in de aanbieding is, maar liefst 25% korting!!!! JOEHOE! Dat is nog niet alles, je kunt zelf je eigen korting verhogen door de broek te reviewen. Als je de broek een beoordeling geeft, van minimaal 100 woorden, storten wij je nog eens 25% van het aankoopbedrag terug op je rekening. Dat komt neer op een totale korting van 50%, de helft van de prijs zogezegd. Dat is fijn want Spaanse kinderkleding heeft naast de hipste Spaanse kinderkleding ook nog eens een snelle service en een hele leuke kleurplatenactie waarmee je ook nog eens een aardig shoptegoed kunt winnen. Je leest er alles over op hun Facebookpagina.

 

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: