Trunki kinderkoffer maakt reizen nog leuker voor ouders en kids

Ga je binnenkort op vakantie met kleine kinderen? Dan mag de Trunki kinderkoffer niet ontbreken. Deze handige en supertoffe kinderreiskoffer heeft zoveel meer dan een gewone koffer. Het maakt het reizen met kinderen een stuk aangenamer en kijk eens hoe leuk ze ook zijn. Ontdek de vele voordelen van de Trunki kinderkoffer. 

Trunki kinderkoffer - Roosentijn

Trunki kinderkoffer voor een aangename reis

Misschien heb je ze wel eens gezien op de luchthaven, deze hippe en superhandige kinderkoffers van Trunki. Wanneer je op reis gaat met kleine kinderen is dit de aanrader. Deze kinderkoffer heeft namelijk niet alleen een geweldige look, hij biedt ook een zitplaats wanneer jouw kindje het wachten beu is. En je kunt hem zelfs met een band voorttrekken zodat de vermoeide voetjes van jouw kleine uk even kunnen uitrusten. Deze koffer ontzorgt jou als ouders een klein beetje en maakt de reizen met kinderen aangenamer.

Trunki Una eenhoorn kinderkoffer - Roosentijn.nl

Relaxt op reis met kids

Wanneer je gaat vliegen met de kinderen is het natuurlijk ontzettend leuk op de luchthaven voor ze. Maar het wachten duurt ook vaak lang en de tijden zijn niet altijd even gunstig. Hoe handig is het dan dat jouw kindje lekker kan zitten op de koffer en voortgetrokken kan worden. De koffers zijn zo gemaakt dat de kleintjes er fijn op kunnen zitten en ze kunnen natuurlijk als loopfietsje gebruikt worden. Met de vier wieltjes is er een stevige basis gemaakt zodat het kantelen wordt geminimaliseerd. Bovendien kan de koffer mee als handbagage, dat is nog zo’n fijn voordeel. De voor- en achterkant heeft een slotje en de randen zijn afgewerkt met rubber. Veilig, handig en hip.

trunki-kinderkoffer-lieverheersbeestje-roosentijn - Hippez

Kinderkoffer Trunki in toffe prints

De kinderreiskoffers van Trunki zijn nu verkrijgbaar bij RoosenTijn.nl in vier hele leuke uitvoeringen. Van een magische Una eenhoorn met haar regenboogstaart, een schattige lieveheersbeestje, Pedro Piraat en Rocco Race auto. Zo is er voor zowel de jongens als de meisjes een leuke keuze. Alle koffers hebben hoorntjes, dat staat niet alleen leuk, het is ook erg handig. De kinderen kunnen zich hier aan vast houden terwijl de koffer rijdt. En hun favoriete speeltjes hebben ze tijdens de reis in de buurt.

Trunki BoostApak rugzak-autostoeltje - Roosentijn - Hippez

Trunki BoostApak rugzak autostoeltje

Voor wie op reis gaat en op de bestemming een auto huurt, zijn er de Trunki BoostApak rugzak autostoeltjes. Wat een uitvinding! Deze rugzak kun je vullen met alles wat je graag bij je hebt tijdens de reis. En eenmaal aangekomen bij de auto klap je hem open en heb je een echt autostoeltje. Superhandig voor op reis, maar ook thuis wanneer er nog wel eens van auto wordt gewisseld, ze met opa en oma mee gaan enz. enz. En echte musthave waar je jarenlang plezier van hebt, waar je ook heen gaat.

trunki-boostapak-rugzak-autostoeltje-2-in-1 - Roosentijn - Hippez

Benieuwd naar meer hippe tips voor onderweg? Kijk hier verder >>>