Topmuurstickers voor een hippe sfeer in de kinderkamer

by Theresia on 28 april 2017

in ► Kids Room, ► Zwanger & Newborn, ★ Webwinkels, Behang & Muurdecoratie, Hippez Blognieuws, Kraamcadeaus

Met een muursticker, sjabloon, poster, kaartjes of een koffertje met tekst of naam geef je iedere baby- en/of kinderkamer een geheel eigen sfeer. Topmuurstickers is het adres voor al deze hippe sfeermakers.

Topmuurstickers - HipPeZ Of je nu op zoek bent naar een prachtige muursticker voor het kamertje van de baby op komst, je lekker eigenwijze peuter, je kind die een nieuwe kamer krijgt of de zoon/dochter die toe is aan een nieuwe tienerkamer, met het enorme assortiment muurstickers slaag je hier altijd. Maak een keuze uit het bestaande assortiment of kies voor een eigen tekst of ontwerp, want ook dat is bij Topmuurstickers mogelijk. Met de keuze uit ongeveer 50 kleuren en verschillende afmetingen is er voor iedere muur of deur een passend exemplaar. Bij de muurstickers ontvang je een gratis plakinstructie zodat ook het opbrengen een fluitje van een cent wordt.

geboortesticker-muursticker-sterren-topmuurstickers - HipPeZ

Naast de muurstickers zijn er ook geboorte(tuin)doeken en geboortestickers om de geboorte van je baby aan te kondigen, prachtige kaartjes en posters met pakkende teksten. Of wat dacht je van de geweldige koffertjes met tekst en/of naam van jouw kleintje. Ze zijn ook geweldig als kraamcadeautje. Betalen doe je veilig via o.a. iDeal, creditcard, Paypal, Billink of overboeking, de verzendkosten zijn €3,95 en vanaf €45 geniet je van een gratis bezorging.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Topmuurstickers.nl

Topmuurstickers-HipPeZ

 

Previous post:

Next post: