Top 5 gepersonaliseerde zilveren sieraden voor meisjes

by Theresia on 29 maart 2017

in ► Kids Fashion, ► Zwanger & Newborn, Accessoires, Kraamcadeaus

Wil jij je (klein)dochter, nichtje of de dochter van je liefste vriendin een uniek cadeau geven? Iets wat ze voor altijd zal koesteren? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd kindersieraad van Kaya sieraden.

Bij Kaya sieraden shop je de meest mooie, echt zilveren sieraden voor kinderen. De naam, datum, of een speciaal woord worden er met liefde gratis ingegraveerd. Een bijzonder cadeau voor haar verjaardag, de communie of een bijzonder feest. Omdat het helemaal op maat wordt gemaakt heb je het allerpersoonlijkste cadeau ever! Wij geven je hier de top 5 van de meest gewilde kindersieraden.

Jasseron armband - stel zelf samen - Kaya sieraden - HipPeZ

Stel zelf samen armband jasseron

Deze prachtige, echt zilveren jasseron armband kun je helemaal naar eigen wens personaliseren. Met de keuze uit wel 50 bedels. De bedels kunnen gegraveerd worden voor een persoonlijke touch. Kaya sieraden zet deze bedels voor jou vast aan de armband, de volgorde kun je zelf aangeven. De jasseron armband is door gebruik van de stevige schakels een sterk armbandje. Door de vele schakels is het armbandje makkelijk in lengte te verstellen.

zilveren-armbandje-cute-met-gravering-en-parel - Kaya sieraden - HipPeZ

Zilveren armbandje ‘Cute’ met naam en parel

Dit schattige armbandje met de naam Cute heeft een naamplaatje waarop je baby’s naam en datum kunt laten graveren. Bij dit armbandje hoort een zoetwaterparel, je hebt de keuze uit verschillende kleurtjes. Het armbandje is in lengte te verkleinen door het slotje in een figaro schakeltje te doen. Ook is het mogelijk om achter de naam een hartje te laten graveren. Hoe lief!

Zilveren ketting stel zelf samen - Kaya sieraden - HipPeZ

Stel zelf je ketting samen

Ook voor een zilveren ketting met een persoonlijke touch ben je bij Kaya sieraden aan het juiste adres. Wat dacht je van deze ontzettend sterkte boxketting voor meisjes. Door de extra oogjes kun je de ketting op meerdere lengte dragen. Deze ketting is gemaakt van het eerste gehalte zilver, .925. Deze blijft voor altijd mooi. Met de keuze uit 50 verschillende bedels kun je de ketting helemaal naar wens zelf samenstellen.

zilveren-armband-i-love-you-to-the-moon-back - Kayasieraden - HipPeZ

To the moon and back

Dit prachtige To the moon and back .925 zilveren armbandje heeft het infinity symbool, het symbool van oneindige liefde. Je kunt dit armbandje gratis laten graveren en kiezen uit een van de vele hangers. Het armbandje is verkrijgbaar voor meisjes van 0 tot 88 jaar. Deze beauty wordt geleverd in een luxe cadeaudoosje met een wenskaartje.

infinity-armband-forever-zilver - Kayasieraden - HipPeZ

Infinity armband Forever

Isn’t she lovely? Dit echt zilveren infinity armbandje? Graveer haar naam en datum, of een bijzonder woord, zo geef je een persoonlijk en symbolisch cadeau. Infinity staat symbool voor eeuwigheid, net als de liefde die je voor haar voelt. Dit armbandje is verkrijgbaar in zes verschillende maten.

Alle sieraden van Kaya sieraden worden geleverd in een satijnen buideltje of een schattig doosje. Ook ontvang je er een roze zilverpoetsdoekje bij. Je shopt deze persoonlijke en bijzondere sieraden online bij KayaSieraden.nl.

 

 

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: