Toffe treinbaan sets van Bigjigs voor meisjes

by Theresia on 13 september 2018

in ► Kids Lifestyle, Spelen

Treinbaan sets die je kunt uitbreiden met heel veel toffe extra’s voor meisjes, gemaakt van hout en sprookjesachtig mooi. Dat zijn de treinbanen van Bigjigs bij Sassefras Meisjes Speelgoed. Goed voor urenlang speelplezier. 

Treinbaan - Sassefrasmeisjesspeelgoed - HiPPeZ

Treinbaan sets van Bigjis

Zo ontzettend leuk zijn de treinbaan sets van Bigjigs voor meisjes. Ze zijn gemaakt voor kleine prinsesjes en uit te breiden met ontzettend veel leuke extra’s zoals bijvoorbeeld een boomhuis, bloementuin of een echte prinsessentrein.

Helemaal happy worden wij van deze geweldig leuke collectie houten speelgoed. Je start met een van de twee superleuke treinbaan sets die je kunt uitbreiden met extra rails en alle toffe accessoires. Zo maak je keer op keer een nieuwe baan en beleef je steeds een nieuw avontuur. Het fijne aan deze treinbaansets is dat de rails op bijna iedere andere houten rails past.

Treinset - sassefrasmeisjesspeelgoed-hippez

Speciaal voor meisjes

Bigjigs is een familiebedrijf en heeft met het ontwerpen voor deze treinbaan speciaal aan de meisjes gedacht. Dat zie je terug in de kleuren in roze en paars en de bijgeleverde elfjes en paddenstoelen en de treintjes in de vrolijke kleurtjes. De treintjes zijn overigens heel makkelijk vast en los te maken, zij klikken aan elkaar dmv magneetjes.

Bij Sassefras Meisjes Speelgoed heb je de keuze uit twee basissets. Een kleine – 40-delig – en een grotere die bestaat uit 75 delen. Zo’n set is helemaal compleet, maar ook flink uit te breiden met verschillende accessoires. Leuk om bij elkaar te sparen wanneer je kleintje jarig is, of voor de komende feestdagen.

houten treinbaan - sassefrasmeisjesspeelgoed - Hippez

Duurzaam en betaalbaar speelgoed

De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Zij kunnen de treinbaan makkelijk zelf leggen als een puzzel. Bovendien is het gemaakt van hout, wat weer erg duurzaam is en makkelijk te schoon te maken met een vochtig doekje. Bij Bigjigs worden de hoogwaardige en betaalbare producten op een veilige en verantwoorde wijze gemaakt. Speelgoed van Bigjigs is goed voor jouw kindje en het milieu.

Zo’n prachtige houten treinset is erg duurzaam en een bijzonder stuk speelgoed om te bewaren voor een volgende generatie als jouw kind er te groot voor is geworden. Je shopt deze treinbaan sets en alle uitbreidingen online bij Sassefrasmeisjesspeelgoed.nl

Treinbaan set Sassefras meisjes speelgoed Hippez

Op zoek naar meer houten speelgoed? Lees hier verder >>>

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: