Heb jij zo’n klein mannetje in huis die het liefst de hele dag lekker gek doet, opgaat in zijn fantasie en dol is op mooie kleuren en kekke prints? Of misschien vind je dat zelf wel helemaal the bomb voor jouw kleine man, dan mag je The Future Is Ours niet missen. Dit hippe Nederlandse label maakt hippe out of the box prints waar je als ouders en als kind blij van wordt. Net zo vrolijk als jouw kleintje.

TheFutureIsOurs-KoelzKidz-HipPeZ

Neem nu deze prachtige sweater met de tekst: I wish i was a bird,┬ádat heb je vast ook ooit eens gedacht. Als ik toch een vogel was dan…… Voorzien van kleurrijke vogels. Tof voor de jongens! Maar ze hebben meer, ook voor de komende zomer zijn er al shirts te koop. Wij spotte ze bij Koelzkidz en zijn razend enthousiast. Het geeft je niet onmiddellijk een blij en zomers gevoel, je waant je zelfs een beetje in de zomer.

TheFutureIsOurs-zomer2016-KoelzKidz-HipPeZ

Je hoeft niet te wachten tot het warmer wordt, deze shirts met korte mouw doen het ook prima onder een basic sweatvest of een denim overhemd. En de sweaters zijn een feestje voor het oog, heerlijk zacht en net zo vrolijk als jouw kleine spring-in-het-veld. The Future Is Ours, onthouden dus en nu snel naar KoelzKidz voor het assortiment.