That’s funny | de nieuwe najaars- en wintercollectie van Funny Frog

by Theresia on 20 oktober 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Funny Frog heeft een prachtige collectie jurkjes hangen voor de komende herfst- en wintermaanden. Alle jurkjes worden met de hand gemaakt. De jurkjes blijven uniek want elk model wordt namelijk maar 7 keer gemaakt. Zo vonden wij van HipPez dit ballerina jurkje zo lief. Het is een heerlijk jurkje met een zacht velour ballerina applicatie. De rok is van 100% katoen met een stretch tailleband en een tricot top met lange mouw. Welke ballerina wil hier nu niet in stralen. Hij is ook verkrijgbaar met een zwarte top. Alle jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 86 tot en met 140.

Funny Frog wil graag dat ieder meisje zich mooi, uniek, vrolijk, blij en fijn voelt in haar Funny jurk. Daarom werken zij zoveel mogelijk met vrolijke kleuren, katoen, zachte stoffen en glanzende linten. De meeste modellen vallen ruim, wat het draagcomfort voor stoere en actieve meiden vergroot. Bij Funny Frog ontwerpen en maken zij zoveel mogelijk alles zelf. Steeds innovatieve modellen, altijd kwaliteitsstoffen en mooie garens. Funny Frog vertegenwoordigt tevens een uniek concept: altijd 7 ontwerpen voor 7 dagen, waarvan er slechts 7 gemaakt worden. iedere dag een andere, unieke jurk dragen zonder dat ‘iedereen’ hem al heeft. Dat is wat Funny Frog graag ziet. Zo blijft jouw prinses zo uniek als ze is.

De jurkjes krijgen meestal een naam, zoals dit jurkje genaamd “Pret”. Het wikkeljurkje heeft een kort mouwtje maar is geheel gevoerd. Heerlijk lang door te dragen met een legging en een longsleeve. Het jurkje is iets getailleerd en heeft een wijd uitlopende rok. Het is tot in de puntjes afgewerkt met onderaan een wit bandje kant en een rozet op de borst. Wat deze collectie helemaal feestelijk maakt zijn de prijzen. Je hebt al een ballerina jurkje voor maar 12.50 en het duurste jurkje is 38.50. Super goed geprijsd voor zo’n prachtige collectie. Wij van HipPeZ zijn verliefd. De gehele collectie vind je online bij Funny Frog.

Funnyfrog
Nieuwe meisjeskleding (2-10 jaar). Exclusieve jurkjes, 7 ontwerpen, 7 maten en slechts 7 stuks.

 

 

 

 

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: