Té gekke zomercollectie van 4 Funky Flavours, mix and match!

by Theresia on 21 januari 2013

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

We zitten nog middenin de winter maar worden alweer zo ontzettend blij van alle nieuwe collecties, frisse voorjaarskleuren, nieuwe kleding voor de kinderen. Het kan voor mij niet vroeg genoeg in de winkels hangen, met het voorjaar in het verschiet word je blij! Blij van alle vrolijke kleuren, mooie combinaties en hippe merken. Vandaag het hippe, kleurrijke en retro kinderkledingmerk 4 Funky Flavours.

Kijkend naar de 4 Funky Flavours zomercollectie 2013, een van Nederlands mooiste retro kinderkledingmerken, worden wij in ieder geval op en top vrolijk. Ze werken wederom met ‘4 flavours’ waar ze hun hele zomercollectie in verdeeld hebben. Deze collectie is gebaseerd op de 50’s, de 60’s, de 70’s en de 80’s. Iedere flavour doet denken aan een vroegere periode.

What’s not to love
De babysuits zijn weer om op te eten, mooie modellen maar vooral ook prachtige prints. Stippen komen meer dan eens terug, in prachtige kleurencombinaties van groen, bruin en oranje of geel, waarbij het voor- en achterpand ook nog eens volledig van elkaar verschillen.

Ook de stroken in de retro rokjes zijn weer helemaal back. En de shirts zijn zoals we ze van 4 Funky Flavours kennen, kleurrijk, comfortabel maar vooral uniek in uitstraling. En alles is met een beetje fantasie fantastisch met elkaar te combineren. Durf jij je uit te leven? Wat denk je bijvoorbeeld van deze shirts met korte broek?

Tick Tock tells the clock
Zoek je wel retro, maar dan met iets meer basis ? Ook daar zijn ze in thuis. Hou het iets rustiger door dit bloemenrokje bijvoorbeeld te combineren met dit blauwe shirt met klokkenprint. Of kies voor het rokje met de retroprint en de klepzakjes. Voor deze lente en zomer helemaal hip, niet tè, maar wel lekker uniek.

Retro voor de guys
Voor de jongens heeft 4 Funky Flavours ook weer prima keuzes weten te maken. Poloshirts, t-shirts, vesten en broeken, de een met drukke retro print en de ander juist weer met een rustige basis. Mooi te combineren en voor ieder wat wils. Wij zijn zelf helemaal fan van de combinatie’s die ze maken door voor- en achterzijde met afzonderlijke print te presenteren.

‘Joe le Taxi’ is daar een goed voorbeeld van. Aan de voorzijde op lichtblauw een mooie print van een taxibus, gecombineerd met oranje mouwtjes. De achterzijde heeft een streepdessin in oranje-bruin-wit. Bijzonder cool wat ons betreft!

Voor een uitgebreid assortiment hoef je niet veel verder te zoeken. Neem maar eens een kijkje bij Zazou.eu, zij hebben een brede collectie van 4 Funky Flavours met de mooiste items!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: