Te gekke wintercollectie van Dutch Heroes

by Theresia on 5 september 2014

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

kunstboer-jurkje-sfeerfotoAls je dol bent op kindermode met een dikke knipoog dan ben je vast een grote fan van Dutch Heroes. Het kinderlabel van Nederlandse bodem zet ook deze wintercollectie 2014-2015 een geweldig kleurrijke, grappige en hippe collectie neer. Kijk je mee?

Zoals je misschien wel weet is Dutch Heroes een samenwerkingsverband van verschillende ontwerpers zoals de Kunstboer en Tata. De ontwerpers van de Kunstboer houden van gek, gekker, gekst en dat zie je terug in de vrolijk, opvallende en kekke ontwerpen. Veelal zijn de prints een parodie op bekende items. Zo is er voor de meisjes bijvoorbeeld een te gekke jurk met een print van de Mona Bello (een parodie op de Mona Lisa) en de Katwacht (je raadt het al, een parodie op de nachtwacht). Naast de jurkjes zijn er voor de meisjes ook hippe shirts, rokjes en leggings met een all-over print.

Dutch-heroes-winter-2014-2015
De jongens worden bij Dutch Heroes ook zeker niet vergeten. De prints zijn stoer en helemaal op hun belevingswereld ingespeeld. Zo zijn er prints van computers, dinosaurussen of het universum. Leuk, hip en met een dikke glimlach. Kleding voor kids met een hippe touch! Hoezo die lange donkere winter? Met kleding van Dutch Heroes is het altijd een beetje lente in huis.
Maar ook de ontwerpers van Tata blijven in deze collectie niet achter. Zijn zijn aan de slag gegaan voor de stoere guys. Dit seizoen zijn er weer shirts truien en tassen met prints van de brandweer, politie, vliegtuig of helicopter. Voor iedere stoere gast een perfecte print en bijpassende tas. Laat je meeslepen in deze avontuurlijke collectie van Dutch Heroes en shop al dit moois bij HipPeZ webshop Jochie en Meiske.tata-dutuch-heroes-rugtas-rood-grijs
 tata-dutch-heroes-grijs-rood

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: