TanteTrees | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 15 januari 2012

in Hippez Blognieuws, Outlet kleding, Vintage kleding

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Tante Trees is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze webshop waar je verrassend hippe collecties outlet en tweedehands kinderkleding aantreft.  

Over de webwinkel
Tante Trees verkoopt de nieuwe collectie van Janey, verschillende merken outlet en enorm veel merken in vintage kinderkleding. Zo vind je er labels van Hema tot Riverwoods en van H&M tot McGregor. De maten lopen van maat 50 – 188 en soms zelfs een S. De webwinkel van Tante Trees is online sinds 15 mei 2007 en richt zich op ouders met kinderen tussen de 0 en 16 jaar. De shop biedt zowel nieuwe, outlet als vintage kindermerkkleding, iets wat je niet zo heel vaak tegenkomt bij kinderkleding webshops. Natuurlijk heeft Tante Trees haar eigen unieke en eigenwijze uitstraling. Wat de shop bijzonder maakt is het Tante Trees spaarkaartsysteem, waarbij klanten bij elke bestelling automatisch sparen voor aantrekkelijke kortingen. De vaste klanten zijn hier dol op en maken hier goed gebruik van. Tante Trees zorgt er ook altijd voor dat iedere bestelling netjes en snel wordt verzonden én dat bij elke bestelling een leuke attentie wordt meegezonden.

Over de eigenaar
Theresia Dolderman is de eigenaresse van Tante Trees, 42 jaar, getrouwd en moeder van twee fantastische jongens. Theresia vertelt dat het idee om online kinderkleding te gaan verkopen is ontstaan na de geboorte van haar kinderen. Ze kreeg toen snel een passie voor kinderkleding en al snel puilden de kasten in huize Dolderman uit en beschikten de twee jongens over meer kleding dan ze in een maand zouden kunnen dragen. Veel kleding was daardoor zo goed als nieuw op het moment dat de kinderen er al weer uitgegroeid waren. Toen begon het te kriebelen bij Theresia en is Tante Trees ontstaan.

Theresia: “De webwinkel is een fulltime job omdat ik nagenoeg alles zelf doe. Dingen die ik echt niet kan, zoals het ontwerp en het bouwen van de site, besteed ik uit aan ACreations webdesign.  De administratieve kant besteed ik uit aan de boekhouder omdat het in de eerste plaats teveel werk is om er nog bij te doen, en omdat het totaal mijn passie niet heeft. Mijn man Marcel springt af en toe bij met het bewerken van de foto’s. Naast de webwinkel van Tante Trees ben ik actief als redactielid bij HipPeZ en Hippe Shops. Ik schrijf daar blogs over o.a. kinderkleding en mooie dingen. Offline lees ik enorm graag thrillers, ben ik dol op shoppen online en offline, ga ik graag op vakantie, vind ik het erg leuk om mijn huis te stijlen en in de zomermaanden geniet ik van weekendjes weg met het gezin met de boot lekker het water op.”

Op de vraag of Theresia nog plannen heeft voor de nabije toekomst laat ze weten dat ze voor voor Tante Trees altijd op zoek is naar de leukste items, vintage kinderkleding, nieuwe of outletcollecties en accessoires en ze hoopt dit in de toekomst nog verder uit te breiden. Recent is de map accessoires enorm uitgebreid met hippe strijkapplicaties, buttons en waanzinnig leuke bottle neck kettingen.

HipPeZ
Theresia is één van de initiatiefnemers en oprichters van HipPeZ. Vanzelfsprekend ontbreekt haar webshop niet op dit platform met uitsluitend hippe kinderkleding dat op 24 januari 2012 haar eerste verjaardag viert. Theresia is de drijvende kracht achter veel artikelen en publicaties op HipPeZ. Ze doet dit met veel plezier en passie en dat is te merken aan de enorme groei in bezoekersaantallen en lovende reacties van de aangesloten HipPeZ winkels. Dankjewel Theresia voor al je hippe schrijfsels! namens je collega’s Marieke en Caroline.

Actie
De bezoekers van HipPeZ profiteren deze week ook nog van een unieke actie. Als je deze week een bestelling plaatst bij Tante Trees, dan ontvang je met code HipPeZ een korting van maar liefst 10% op alle artikelen. De korting is geldig van 15 – 22 januari 2012.

Tante TreesBezoek HipPeZ winkel Tante Trees
Outlet en tweedehands kinderkleding (0-16 jaar). Name-it, H&M, Dirkje, Montefiori, Mexx, Go-on, LCKR.

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: