Tante Pollie – spulletjes waar je bij van wordt

by Theresia on 11 mei 2017

in ► Kids Fashion, ► Kids Lifestyle, ★ Webwinkels, Accessoires, DIY & Knutselen, Hippez Blognieuws, Hygiene en verzorging, Spelen

Bij Tante Pollie shop je vrolijke en verantwoorde kinderproducten voor de heb, voor de doe, voor de mooi en voor de lekker. Je vindt hier lieve kleur-  en leesboeken, mooie verkleedkleding, schattige warmhouders, heerlijke kinderthee, trendy kindersieraden en hippe haaraccessoires en nog veel meer. Een heerlijke webwinkel waar de focus ligt op verantwoord speelgoed en hippe hebbedingetjes.

Tante Pollie - HipPeZ

De winkel van Tante Pollie is verdeeld in vier categorieën; Voor de heb is gevuld met edelstenen, sloffen en knuffels die warmte geven na een paar minuten in de magnetron, pop-up- en prentboeken. Voor de doe is gevuld met fantasie speelgoed, knutsel- en kleurspullen en schmink en verkleedkleding voor kids. Voor de lekker staat vol met heerlijke verzorgingsproducten, zachte, smaakvolle kinderthee en geurkaarsen en Voor de mooi biedt een tal aan prachtige en kleurrijke kindersieraden en haaraccessoires.

Tante Pollie is er voor de lieve prinsessen en de stoere ridders. Je betaald hier je bestelling veilig via iDeal of Afterpay, de bestelling wordt snel verzonden, gratis retourneren en Tante Pollie biedt een goede service.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Tantepollie.nl

Previous post:

Next post: