Gaat jouw kleintje kruipen of tijgert het al de hele kamer door? Dan mag dit hippe en handige joggingbroekje van het jonge trendy Deense label Crawls niet ontbreken in de garderobe van jouw kleine ontdekker. Deze broekjes zijn een ware hit doordat ze op de knietjes anti-slip hebben waardoor uitglijden bij het kruipen verleden tijd is. Nieuw in het assortiment van Crawls en verkrijgbaar in Nederland bij Snelle Kruipers het camouflage broekje.

Crawls Camouflage - snelle kruipers - HipPeZ

Crawls had al een heerlijk assortiment joggingbroekjes met anti-slip op de knietjes, en daar is deze stoere camouflage joggingbroek aan toegevoegd. Zo tijger je dus nog stoerder en met een groter gemak de wereld door. En of je nu een klein jongetje of een klein meisje hebt, ze zijn voor beide zeer geschikt. De broekjes worden gemaakt van 100% ecologisch katoen, de anti-slip geeft niet alleen meer grip maar ook minder slijtage aan de broekjes waardoor je er nog langer plezier van zult hebben. Ook is alle stof van Crawls GOTS gecertificeerd en daardoor vrij van o.a. hormoonregelaars. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kindje, toch?

Naast het extra gemak tijdens het kruipen hebben de joggingbroekjes tussen de beentjes een extra stukje stof, wat niet alleen erg comfortabel zit, maar ook nog eens extra bewegingsvrijheid geeft. De Crawls joggingbroekjes zijn gemaakt in de maatjes 68 tot en met 86. En waar het hippe Crawls ook aan gedacht heeft met het oog op een beter milieu, dat zelfs het verpakkingsmateriaal gemaakt is van duurzaam en biologisch afbreekbaar plastic. Tot in de puntjes doorgevoerd. Wij houden ervan!

Je shopt deze hippe en handige broekjes van Crawls online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Snellekruipers.nl 

Crawls - snellekruipers - HipPeZ