Stuffed poetry – hippe poëzie voor de kinderkamer

Poëzie toevoegen aan de kinderkamer was nog nooit zo bijzonder en leuk met de producten van Stuffed Poetry. Prachtige kussens en poppen om heerlijk mee te spelen of gewoon om bij weg te dromen. Oogstrelend mooi om mee te spelen maar ook een prachtig item op de kinderkamer.

Stuffedpoetry-kussens-hippez

Textielontwerpster Sacha Heemels is het gezicht achter Stuffed Poetry. In haar studio in Nederland maakt zij de mooiste tekeningen die digitaal geprint worden op hoogwaardige stoffen. Sommige producten worden in gelimiteerde oplage gemaakt en ieder item wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ondertekend en genummerd door de ontwerpster. Zo wordt een prachtige tekening opeens bijzonder mooie 3D kunst.

Stuffedpoetry-HipPeZ

Zo zijn er prachtige kussens in de vorm van een vos, paard en kat. In de ogen van deze dieren kun je urenlang verdrinken en fantaseren of lekker dagdromen. Bekijk zelf maar eens hoe mooi en vol details deze kussens zijn. Ze hebben een hoog knuffelgehalte maar doen het ook goed als kussen. Maak er je favoriete knuffel van.

Spruitje-Stuffedpoetry-hippez

Stuffed Poetry is ook een samenwerking aangegaan met Lieskes label, daaruit ontstond Spruitje. Spruitje is een collectie lappenpoppen. De poppen, een jongen en een meisje, zijn niet alleen geweldig om te zien ze hebben ook wat grappigs. De ondeugende poppen hebben namelijk een echt bouwvakkersdecolleté en een pleister op de knie. Want spruitjes zijn niet alleen schattig om mee te spelen, ze gaan ook graag met jou mee op avontuur.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Stuffedpoetry.com