Studio Poppy geboortekaartjes laat oude tijden herleven

by Theresia on 25 juni 2018

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Studio Poppy geboortekaartjes zijn stuk voor stuk uniek in zijn soort. Geboortekaartjes met nostalgische, retro en vintage elementen, helemaal van deze tijd met een knipoog naar vroeger. Met maar liefst 98 geboortekaartjes van Studio Poppy is het heerlijk shoppen bij MyCards voor jouw unieke geboortekaartje.

Geboortekaartjes StudioPoppy MyCards HiPPeZ

Studio Poppy geboortekaartjes

MyCards heeft een heerlijk ruim en divers assortiment geboortekaartjes van Studio Poppy. Authentiek, divers en met een geheel eigen stijl zijn dit geboortekaartjes waar je mee opvalt. Studio Poppy geboortekaartjes zijn er in heel veel verschillende varianten. De Studio Poppy geboortekaartjes zijn nostalgisch met retro en vintage elementen, helemaal van nu en met een dikke knipoog naar vroeger.

In de geboortekaartjes valt veel te ontdekken. Prachtige kleuren en uniek design, de geboortekaartjes van Studio Poppy zijn vrolijk, lief en uniek. Je kunt kiezen uit bijna honderd afbeeldingen, vierkant, langwerpig – staand of liggend – met of zonder gekleurde achtergrond.

MyCards Studio Poppy geboortekaartjes HiPPeZ

Beestachtig leuke geboortekaartjes

In de illustraties vind je bij Studio Poppy heel veel dieren terug. Of het nu gaat om de good old ooievaar of vrolijke circusdieren. Ook kun je kiezen voor een allerschattigst eendenkuikentje of bijvoorbeeld voor de kleine ridder en de draak. Beeldschoon zijn ze allemaal. Ga voor de full color vol details of kies voor een afbeelding op een witte achtergrond. Door de vintage elementen is het geboortekaartjes tijdloos.

Met de keuze uit zes soorten papier heb je met iedere soort weer een geheel eigen stijl. En wist je dat je een gratis proefdruk kunt aanvragen wanneer jij je kaartje hebt ontworpen? Zo kun je thuis uitgebreid kijken, voelen en besluiten of dit kaartje helemaal is geworden zoals jij het in gedachten had.

MyCards geboortekaartje studio Poppy HiPPeZ

Goede service van MyCards

Bij MyCards hebben ze ook nog eens een hele fijne service, kom je er zelf niet helemaal uit of heb je een vraag? Met de snelle en professionele klantenservice van MyCards weet je zeker dat je én snel én naar wens wordt geholpen. Naast de zes soorten papier waaruit je kunt kiezen voor de geboortekaartjes heb je ook een ruime keuze voor de envelop die je er graag omheen wilt. Met maar liefst 22 enveloppen zit er altijd de perfecte kleur voor jou tussen.

Wanneer je het geboortekaartje hebt ontworpen en jullie kleintje is geboren kun je de bestelling plaatsen. Voor 18:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Lekker snel! Bovendien is het bedrukken inclusief de achterkant van het kaartje en betaal je geen verzendkosten.

Kies en ontwerp jouw geboortekaartje online bij MyCards.nl

Benieuwd naar nog meer geboortekaartjes van MyCards, kijk dan hier >>>

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: