Studio Koekepeer – ontwerp zelf het geboortekaartje

by Theresia on 9 februari 2016

in ► Zwanger & Newborn, ★ Webwinkels, Geboortekaartjes, Hippez Blognieuws

Post versturen is leuk, helemaal als het de geboorte van jullie kindje betreft. Daarvoor wil je natuurlijk het allerliefste kaartje maken dat er te vinden is. Studio Koekepeer geeft je de mogelijkheid om die wens werkelijkheid te laten worden. Design it yourself dus. Met de allerliefste, mooiste, vintage voorbeelden kom je gelijk in de juiste stemming.

StudioKoekepeer-Geboortekaartjes-HipPeZ

Maak je keuze uit vintage, Hollands, een kaartje met foto of de hippe krijtbordkaartjes. In de liefste kleuren roze, blauw en mintgroen wordt het geboortekaartje van jouw kleintje een prachtige aankondiging. Wanneer je het kaartje hebt gevonden bij Studio Koekepeer plaats je zelf de teksten, pas je makkelijk de kleuren aan en speel je met de vormgeving. En met de code GPHAPPY ontvang je het eerste kaartje zelfs helemaal gratis.

Op de inspiratiepagina helpen ze je op weg naar de liefste geboortegedichtjes, teksten en zie je voorbeelden van ouders die hun kaartje ook bij Studio Koekepeer hebben ontworpen. Een handig hulpje wanneer je wel wat inspiratie kunt gebruiken. Wanneer je kindje is geboren log je handig in via je telefoon of tablet, past de laatste informatie aan en voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Studio Koekepeer.

studio koekepeer

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: