Studio Circus presenteert boekjes voor baby en dreumes

by Theresia on 12 juli 2017

in ► Kids Lifestyle, Spelen

Hooggeëerd publiek! Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s bij Studio Circus is het weer een dolle beestenboel! Nieuw in het assortiment zijn de boekjes voor baby’s en dreumesen. Twee prachtige dik kartonnen boekjes om de allerkleinsten uit voor te lezen. Maak kennis met Panda, groot en klein en Panda, wat een superdag!

Studio-Circus _ leesboekje _ HipPeZ

Het leesboekje Panda groot en klein is gemaakt van dik karton, zodat niet alleen jij kunt voorlezen maar de kleine ook zelf het boekje kan ontdekken. Met 18 bladzijden en een afmeting van 19cmx19cm is dit een mooi handzaam boekje vol prachtige prenten in zachte bekende Studio Circus kleuren. Groot en klein gaat over de grappige tegenstellingen tussen groot en klein.

Studio-circus _ leesboekje panda _ HipPeZ

Het wordt aangeraden om zo vroeg mogelijk te starten met voorlezen, zo ontwikkelt de kleine al snel een goede woordenschat waar hij/zij later veel plezier aan beleefd. Buiten dat is het natuurlijk ook een heerlijk moment, even samen een boekje lezen, en herhaling vinden de kindjes vaak erg fijn. Zo weten ze wat er gaat komen en kunnen ze het na een tijdje op hun eigen manier ‘lezen’. Boekje Wat een superdag, Panda neemt je kleintje mee de dag in met allemaal herkenbare handelingen, van in bad gaan tot buitenspelen.

Deze schattige, mooi geïllustreerde boekjes voor baby en peuter zijn verkrijgbaar bij Studio-Circus.nl

Previous post:

Next post: