Studio Circus | een gezellige, leerzame beestenboel

Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek, maak kennis met de gezellige, leerzame beestenboel van Studio Circus! Deze hippe webwinkel staat garant voor beestachtig leuke artikelen. Ontmoet de panda’s, flamingo’s, apen en tijgers en vele andere dieren.

Bij Studio Circus vind je niet alleen de allerleukste ansichtkaarten, posters en rompers, ze bieden je ook een fijn aanbod aan babykleding en een prachtige paperbag. Een superfijne shop vol hippe, schattige en leerzame producten die perfect staan op iedere baby- en kinderkamer en het altijd goed doen als kraamcadeau.

Bij Studio Circus denken ze ook aan het milieu en worden alle ansichtkaarten en posters gemaakt van gerecycled papier. Het assortiment babytextiel van Poespas is gemaakt van 100% biologisch katoen. Poespas is net zo dol op dieren als Studio Circus. Een mooie combinatie.

Bestelling boven de €50 worden gratis verzonden bij Studio Circus, bovendien denken ze ook bij de verzending aan het milieu en proberen ze dozen zoveel mogelijk te hergebruiken. Zo kun je jouw bestelling dus ontvangen in een ‘tweedehands’ doos.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Studio-Circus.nl