Het Belgische merk Stones and Bones ken je misschien wel van de kleurrijke en hippe kinderschoenen. Bij Stones en Bones hadden ze bedacht dat het leuk was om een shirtje bij de verkochtte schoenen te doen als cadeautje voor de klant. De shirtjes vielen zo enorm in de smaak bij de klanten dat ze langzamerhand steeds belangrijker werden. De klanten vonden ze zo gaaf dat het verkopen van deze shirts een logische vervolgstap was.

Naast de hippe afbeeldingen zijn de shirts ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Daarbij is de prijs/kwaliteitverhouding enorm goed. Je betaald namelijk voor een echt kwaliteitsshirt van Stones and Bones nog geen twintig euro. En dat zie je niet vaak. Deze lente heeft Stones and Bones zo’n hippe, vrolijke en grappige collectie shirts voor jongens en meisjes. Voor de jongens heb je shirts met een heus voetbalveld op de borst wat erg leuk is met het EK in het vooruitzicht. Maar ook vind je voor de jongens stoere shirts met race auto’s of vliegtuigen. Voor de meisjes is het een hele vrolijke collectie geworden met bijvoorbeeld dit shirt met wit konijntje op een bedje van roze rozen. De meisjes die dol zij op dieren moeten echt de collectie van Stones and Bones bekijken want je vindt er ook shirts met paarden, poezen en vlinders.

De collectie van Stones and Bones is nieuw in het assortiment van Het kleine kledinghuisje en de klanten hebben het merk nu al met beide armen omarmt.

Het Kleine Kledinghuisje
Nieuwe en outlet kinderkleding (0-16 jaar) voor jongens en meisjes. Vers, Design Heroes.