Stoere boys verkoop kleding voor coole en hippe jongens. In merken als Dutch Heroes, Mine, De Kunstboer, Minymo en Ewers straalt jouw mannetje als nooit tevoren. Stoere en kleurrijke kleding in de maten 86 t/m 164, van mooie kwaliteit met hippe prints.

StoereBoys-HipPeZ

Van fijne shirts met kleurrijke prints tot stoere jeans die heerlijk zit, sokken, hoodies, vesten, mutsen en longsleeves maar ook fijne schooltassen voor klein en groot. De fijne longsleeves van Mine, met al dan niet een streepje of borstzakje is zo’n all-time favorite en het hele jaar te dragen. Leuk te combineren RDMpyjama-stoereboys-hippezmet de hippe mutsjes. Voor de jongens die dol zijn op kleur of kekke prints is er Dutch Heroes en Tata. Grafische prints en vrolijke, stoere afbeeldingen sieren deze kleurrijke longsleeves en shirts, maar ook fijne hoodies en vesten die perfect matchen met de duurzaam geproduceerde jeans van Minymo.

Bij Stoere Boys denken ze niet alleen aan de verkoop van jongenskleding, ze gaan nog een stapje verder. Zo hebben zijn in het assortiment super fijne pyjama’s van RDM, wat staat voor Ronald McDonald. Bij aankoop van zo’n geweldige pyjama heb je niet alleen een blije zoon maar steun je ook het Ronald McDonald Fonds, zodat ouders van zieke kinderen de mogelijkheid hebben dicht bij hun kind in het ziekenhuis te verblijven.

Bovendien is Stoere Boys een shop met een goede service, een snelle verzending, de verzendkosten zijn € 2,95 en retourneren is gratis. En stel je een vraag over een kledingstuk dan heb je binnen no-time een antwoord terug.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: StoereBoys.nl