sTerrenopsTelten is een hippe webshop vol geweldige kinderkleding voor stoere, ondeugende, lieve en grappige sterren, die de boel zo af en toe ook flink op sTelTen kunnen zetten. Hier shop je kleding in hippe prints, lekker eigenwijs, stoer en met een retro touch. Maar wat je ook shopt, alle kleding draagt heerlijk. Dat is namelijk het uitgangspunt van sTerrenopsTelten.

sTerrenopsTelten-HiPPeZ

Tijdens een vakantie in Zweden ontdekte Sabine Mulukom het hippe kinderkledinglabel Villervalla. En daar ontstond de geboorte van deze hippe webwinkel. Villervalla is kleurrijk en combineert perfect onderling en heeft veelal een sterrenprint. Iets wat perfect past bij sTerrenopsTelten. Villervalla wordt exclusief online in Nederland verkocht bij deze HipPeZ aangesloten shop.

Naast Villervalla shop je hier ook Nova Star, Maxomorra, DUNS Sweden, Frend’s World, AlbaBabY, Mala, Kik-Kid en 4FunkyFlavours. Een fijne collectie met veel kleur en prints voor de kleine sterren. Naast de nieuwste collecties shop je hier ook fijne artikelen van afgelopen seizoenen voor een klein prijsje, leuk om te mixen en te matchen.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: sTerrenopsTelten.nl