HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Speelhuisje Wool & Woodies

Ken jij de toffe speelhuisjes van Wool & Woodies al? Deze zijn niet alleen superleuk om te zien, ze zijn ook nog eens heel makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Ze zijn namelijk zo gemaakt dat er geen schroeven aan te pas komen. Een superleuk speelhuisje voor de kinderkamer, waar de kleintjes urenlang speelplezier aan beleven.

Speelhuisje Wool & Woodies - Sassefrasmeisjesspeelgoed - HiPPeZ

Speelhuisjes Wool & Woodies

De Speelhuisjes van Wool & Woodies hebben een Scandinavisch design, en zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, het mooie standaard speelhuisje, het klokgevelhuisje en eentje met een trapgeveltje. Stuk voor stuk beeldig om te zien. Met hun afmetingen van 120 x 75 x 100 cm (hoogte, breedte, diepte) passen ze in nagenoeg iedere kinderkamer. De kleintjes kunnen lekker spelen en er zelfs in staan.

speelhuisje_klokgevel-hout- Wool&Woodies - Sassefrasmeisjesspeelgoed - Hippez

Van huisje naar winkeltje

Bij dit huisje wordt een vensterbank geleverd. Deze kun je zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde bevestigen zodat je er alle kanten mee op kunt. In het huisje kun je het als tafeltje gebruiken, wanneer je hem aan de buitenkant bevestigt wordt het opeens een winkeltje of misschien wel een restaurant of een ijsjeswinkel.

Zo kunnen de kleintjes hun fantasie de vrije loop laten en keer op keer een andere situatie naspelen. Het is belangrijk voor de kinderen om gebeurtenissen uit het dagelijkse leven te verwerken in hun spel. Maar het huisje is ook fijn met een paar kussens en een boekje om je even terug te trekken.

speelhuisje-Wool&Woodies - Sassefrasmeisjesspeelgoed - Hippez

Hip & handig

Deze oogstrelende mooie speelhuisjes zijn gemaakt van een A kwaliteit berken multiplex en zijn zelfs voor mensen met twee linkerhanden goed in elkaar te zetten. Er komen namelijk geen schroeven aan te pas. Dat is én makkelijk wanneer je hem op wilt zetten, maar ook wanneer je hem uit elkaar haalt. Zomaar klaar!

Bij het bestellen van een Wool & Woodies speelhuisje kun je kiezen voor de basis blanco uitvoering en heb je de keuze uit krijtbordverf of een voorkant in roze met witte stippen. Zo kun je ook hiermee weer alle kanten op. Het krijtbordverf leent zich ook weer erg leuk om iedere keer een ander tafereeltje te tekenen op de voorzijde. Van een hip huisje tot een geweldig restaurant. En ga zo maar door. Dit is een cadeau waar je heel lang plezier van hebben.

Deze kinderkamermusthave shop je online bij de Hippez aangesloten webwinkel Sassefrasmeisjesspeelgoed.nl.

speelhuisje-standaard-Wool&Woodies - Sassefrasmeisjesspeelgoed - Hippez

Op zoek naar meer mooi meisjesspeelgoed van Sassefras, kijk hier verder >>>