Spaanse baby- en kinderkleding is hip en happening

by Caroline | HipPeZ on 8 oktober 2011

in Babykleding, Spaanse merken

Winterjassen, het is er nu echt de tijd voor om een hippe winterjas voor je kind te scoren, want voor je weet is de gewenste maat in jouw favoriete model uitverkocht. Nu vonden we bij HipPeZ shop Reina Isabel deze prachtige witte pluchen winterjas van Agatha Ruiz de la Prada Baby zo’n snoepje van een jas dat we die je niet willen onthouden. De jas heeft ook een toepasselijke naam: Dulce Invierno, oftwel, zachte/zoete winter met roze hartvormige glitterknoopjes en een met roze fleec gevoerde binnenkant en handige capuchon.

Agatha Ruiz de la Prada Baby is het hippe Spaanse designerlabel voor de allerkleinsten van de beroemde Spaanse modeontwerpster Prada. De kleding heeft een origineel design voor baby’s met een collectie vol kleurrijke baby-jurkjes, funky meisje topjes en coole baby-sets en de zachste winterjassen. De kleertjes staan voor spontaniteit, instinctief, magie, licht en zijn liefdevol ontworpen en gemaakt voor vrolijke baby’s.

HipPez Winkel Reina Isabel is een pionier op het gebied van Spaanse merken in Nederland. Spaanse baby- en kinderkleding is hip en happening, met veel kleur en geweldige ontwerpen! De merken zijn heel fashionable, omdat Spanjaarden ontzettend veel waarde hechten aan mooie, stijlvolle kleding. En daar houden we van bij HipPeZ!

Grote modeketens uit Spanje gaven de afgelopen paar jaar al het voorbeeld en vestigden zich in Nederland. Nu is het de beurt aan de kinderkledingmerken. Veel van hen zetten momenteel hun eerste schreden op Nederlandse bodem! Een frisse wind waait dus door de overvolle Nederlandse kinderkledingbranche. Nieuwe inspiratie! Reina Isabel is de massa graag een stapje vóór: in het assortiment vind je stijlvolle kinderkleding met sprekende kleuren. De warme Spaanse zomerzon straalt er vanaf! Reina Isabel richt zich op het “prinsjes- en-prinsesjes-gevoel” dat elke moeder die haar kind aankleedt kent. En let ook eens op de kwaliteit: de kleding is prachtig gemaakt!

Bij HipPeZ webshop Reina Isabel vind je baby-en kinderkleding van authentiek Spaanse merken, voor kinderen van 0-4 jaar. Ze hebben topkwaliteit klassieke kleding van Tutto Piccolo, bijzondere kleding van het hippe Agatha Ruiz de la Prada Baby en natuurlijk de supervrolijke kleding en accessoires van aanstormend bestseller Tuc Tuc! Begin 2012 zal de shop bovendien worden uitgebreid met diverse andere Spaanse merken. Komt dat zien!

Reina Isabel

Reina Isabel.nl
Spanish Only, authentieke kindermerkkleding (0-4 jaar) Agatha Ruiz de la Prada, Tuc Tuc, Tutto Piccolo.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: