Soft Gallery | hippe & exclusieve kinderkleding uit Denemarken

by Theresia on 17 november 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Bij HipPeZ zijn we altijd op zoek naar de mooiste, hipste en zo af en toe de exclusiefste kinderkleding. Bij de HipPeZ aangesloten webshop watLief vonden zo’n hip, mooi en exclusief merk: Soft Gallery. Soft Gallery is het exclusieve label uit Denemarken en bestaat sinds 2008. De bedenkers en designers van Soft Gallery zijn Tine Holt Møller en Barbara Hvidt. Beide maken prachtige kinderkleding met onderscheidende prints en broderiën. Een kledingstuk van Soft Gallery is meer dan alleen kleding. Het is met heel veel liefde en sereniteit gemaakt en het bevat zoveel mooie elementen dat je er naar blijft kijken.

Ondanks de exclusiviteit draagt de kleding heerlijk. Kinderen voelen zich prachtig in dit fantastische label! En kinderen die zich prachtig voelen zitten goed in hun vel en stralen zelfvertrouwen uit. Dat is precies wat wij bij HipPeZ zo geweldig vinden. Dit hippe merk is verkrijgbaar voor jongens en meisje en in de maten 98-128.

Daarnaast is het nog eens dubbel fijn om kleding van Soft Gallery te kopen, want een gedeelte van de verkochte kleding wordt gedoneerd aan Deense Børns Vilkår (Danish Indian Childcare), een organisatie die zich ten doel heeft gesteld om kwetsbare kinderen een gelukkige jeugd en toekomst te bezorgen. Een deel van de opbrengst van de kleding gaat naar een kindertehuis in India. Deze organisatie probeert de leefomstandigheden voor kinderen en vrouwen in India te verbeteren. Alle kledingstukken zijn voorzien van een label waarop staat dat er per geproduceerd kledingstuk een donatie naar dit goede doelen project in India gaat.

Op 21 november doet watLief uiteraard weer mee aan de HipPeZ HapPeNinG. Een uitgelezen moment voor alle lezers om watLief te ontdekken of om je collectie uit te te breiden met prachtige en verantwoorde kinderkleding. Geniet tijdens de HipPeZ HapPeNinG van 15% korting op het gehele assortiment bij watLief en ontvang bij je bestelling een origineel DutchyPuppy shirt naar keuze helemaal gratis! Het motto van watLief op die dag: Shop till you drop, maar dan wel verantwoord. Kijk voor de voorwaarden op watLief.nl/hippezhappening.

WatLief
Verantwoorde kinderkleding (0-12jaar) Smafolk, DutchyPuppy, Hopsan, Popushop, Soft Gallery, Gro

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: