Kennen jullie het geweldige merk Snoozy al? Snoozy Scandinavia is een mooi Zweedse merk en bracht in 2007 hun eerste collectie uit. De collectie van Snoozy kenmerkt zich door de kleurige en vrolijke kleding met soms een snufje retro. Alledaagse momenten, sprookjes en de schoonheid van de natuur zijn inspiratiebronnen voor deze collectie. Prachtige jurkjes die geschikt zijn om in te spelen of om gewoon mooi in te willen zijn. De originele jurkjes zijn gemakkelijk en leuk om te mixen en te matchen, ze zijn kleur- en vormvast en de gebruikte stoffen voelen comfortabel en zacht aan.

De jurkjes worden ook nog eens gemaakt onder zeer goede arbeidsvoorwaarden. Snoozy werk in een milieuvriendelijke sfeer en zonder chemische stoffen. Hun slogan is dan ook: We don’t stop playing because we are old, we grow old because we stop plaing. So keep playing! En daar zijn wij het helemaal mee eens.

De HipPeZ aangesloten shop Kleine jurkjes heeft als een van de weinige webwinkels deze mooie jurkjes van Snoozy in hun collectie opgenomen, dus ga snel kijken op hun site.

Één reactie op “Snoozy Scandinavia – Zweedse hippe jurkjes”