Smafolk | hippe retro voor de kids

Je kent het Scandinavische Smafolk vast wel, die van de appeltjesprint. Ook deze collectie hebben ze weer een aantal echte musthaves ertussen zitten. Waren vorig jaar de olifantjes en de leeuwtjes mateloos populair, deze zomer gaan we voor de girafjes met de lange wimpers en de indiaantjes met hun heuse wigwams.

Natuurlijk zijn ook de appeltjesprints niet weg te denken bij Smafolk en die zie dan dan ook terug dit seizoen in verschillende kleuren. We zien de leeuwenprintjes voor de jongetjes in blauw en voor de meisjes in roze, te leuk om te laten liggen eigenlijk. Maar heb je bijvoorbeeld een jongetje die dol is op auto’s dan moet je gewoon het autoshirt hebben. Het wordt ongetwijfeld zijn favoriet.

Veel kleur, lekker veel zomers geel en weer fijne gewaagde kleurencombinaties. Kinderen zijn zelf ook enorm blij met de shirtjes van Smafolk en kunnen niet wachten tot ze weer uit de was zijn. Fijn voordeel van het materiaal: Het is heel snel weer droog na het wassen en hoeft niet gestreken te worden. Deze leuke collectie is verkrijgbaar bij Love, Peace & Joy. Voor welk printje ga jij?