Heb je binnenkort een feestje? Dan ben je voor de aankleding helemaal aan het juiste adres bij Slingershop. Je shopt hier de allermooiste feestdecoratie en gepersonaliseerde letterslingers voor bijvoorbeeld een kraamfeest, een eerste verjaardag of een kinderverjaardag.

Slingershop partydecor - HiPPeZ

Singershop feestdecoratie

Een feest is niet compleet zonder slingers en ballonnen. En het allermooiste is natuurlijk als het allemaal perfect bij elkaar past. Bij Slingershop.nl heb je keuze uit enorm veel kleuren en soorten als het om ballonnen gaat. Maar ook voor slingers, opblaasbare letters, pom poms, tassel slingers, honey combs is het hier een feestje om te shoppen. Alles voor het perfecte feestje in een winkel. Dat is een feestje op zich, toch?

slingershop feestdecoratie verjaardag Hippez

Slingershop persoonlijke slingers binnen drie stappen

Ook voor de letterslingers en naamslingers staat Slingershop voor je klaar. Binnen drie stappen heb je je eigen naam en/of letterslinger samengesteld. En ook hier is de keuze weer enorm. Kies voor kleur, letters, cijfers en symbolen die precies bij de jarige passen.  En heb je hulp of advies nodig tijdens het samenstellen? Slingershop is te bereiken via de telefoon, Whatsapp, e-mail en Facebook, zo heb je altijd een snelle reactie op je vraag.

feestdecoratie - Slingershop - HiPPeZ

Babyfeestje

Geef je binnenkort een gender reveal, een babyshower of wil je de geboorte van je kindje feestelijk aankleden? Onder het kopje Geboorte vind je alles wat je nodig hebt voor dit bijzondere feest. Wordt het blauw of roze? Superleuk is het om bij de geboorte of de babyshower een naamslinger te gebruiken. Die kan voor het raam wanneer jouw kleintje is geboren, aan de box of vrolijk aan de muur. En hoe leuk is het om die slinger uit te breiden met aan beide kanten een beschuitje met muisjes? Het kan allemaal.

First birthday party

Het eerste jaar van je kindje gaat zo ontzettend snel, voor je het weet vier je de allereerste verjaardag. En die is speciaal. Dat moet gevierd worden met een toffe uitnodiging die je natuurlijk heel handig zelf maakt met de feestelijke decoratie van Slingershop. Of wat dacht je van een cake smash op de eerste verjaardag of als uitnodiging? Maak er maar een vrolijke en kleurrijk geheel van. En zie eens hoe leuk het kan worden.

firstbirthday-slingershop-hippez

En het thema wat je kiest op de foto voor de uitnodiging is heel leuk om door te voeren in de feestdecoratie op de dag zelf. Let’s party! Met de allermooiste decoratie. Zie je dat blije koppie van jouw kleintje al voor je wanneer hij/zij op zijn/haar verjaardagsfeest beneden komt? Hoe klein ze ook zijn, hier gaan ze van glimmen.

Je shopt al deze en nog veel meer prachtige feestdecoratie online bij de Hippez aangesloten webwinkel Slingershop.nl

slingershop partydeco Hippez

Op zoek naar meer inspiratie voor een kinderfeestje? Lees hier verder >>>