maxomorra_spring14_24_1Ben je ook dol op de uitverkoop en haal je graag de krentjes uit de pap. De mooiste kinderkleding voor een sale prijsje en daar zo veel mogelijk mee combineren? Ook hier houden we van de mooiste items uit de sale, daarom vandaag een aantal slimme sale sets, zowel voor jongens als meisjes. Handig wanneer je een dochter en een zoon hebt.

De hippe en goed te combineren set begint met het broekje Orange van Maxomorra. Combineer hem voor de meisjes met het vrolijk a-lijn shirt Daisy en de zomer spat er vanaf. Wanneer het weer wat koeler wordt draag je er een vestje of bolero op en klaar ben je. Oranje is ook een graag geziene kleur in de herfst, combineer hem dan met een lekker warme sweater, zo heb je dubbel plezier van deze hippe oranje broek.

 

collageOok wanneer je een zoon hebt past deze hippe Maxomorra broek geweldig. Match hem met T-shirt Danefae Erik de Noorman en kom stoer voor de dag. Maar ook shirt Star¬†van Maxomorra¬†met lange of korte mouw doet het heel goed op dit broekje en gaan ook weer goed de herfst en wintermaanden in. Wanneer hij eruit gegroeid is kan het broekje door naar het volgende broertje of zusje. Handig he zo’n hip unisex broekje?favourite_things_hippez

Je scoort deze hippe koopjes in de sale bij Favourite Things, en wees gewaarschuwd daar zijn zoveel leuke dingen dat je er geheid heel hebberig van wordt.