HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Slaaptrainer Zazu Pam de handige 3 in 1 kinderwekker

De slaaptrainer Zazu Pam is een handige 3 in 1 kinderwekker. Dat klinkt jou als ouder vast als muziek in de oren.  Hoe fijn is het als je kind iets langer in bed blijft liggen, en niet ontzettend vroeg aan je bed staat omdat het al wakker is en wil spelen of eten.  Met deze slaaptrainer leer jij je kindje spelenderwijs in bed te blijven tot een bepaalde tijd.

slaaptrainer - Zazu Pam - Debabykraam - Hippez

Slaaptrainer Zazu Pam

Deze handige 3 in 1 kinderwekker is een feestje voor ouders en kinderen.  De schattige pinguïn is naast een slaaptrainer ook een nachtlampje, én je kunt er zelfs via bluetooth muziek of een verhaaltje laten afspelen door middel van een draadloze speaker. Naar bed gaan en slapen tot je uit bed mag was nog nooit zo leuk.

De slaaptrainer werkt heel eenvoudig, je stelt een tijd in en wanneer het bijna zover is verkleurd de pinguïn oranje. Dan is het bijna tijd om op te staan. Wanneer hij groen wordt, mag jouw kleintje uit bed komen. Zo leren de kindjes makkelijk en snel wanneer ze wel of nog niet uit bed mogen komen.

Pinguïn als nachtlampje

Het fijne aan deze slaaptrainer is dat de schattige pinguïn ook dienst doet als nachtlampje. Wanneer je hem hem aanzet en bijvoorbeeld naast het bed van je kindje zet blijft hij een half uurtje branden. Heb je hem liever de hele nacht aan, dan kun je hem eenvoudig op de dockingstation laten staan.  Daarbij kan jouw kindje kiezen uit verschillende kleurtjes qua verlichting. Te zoet, toch?

zazu-pam-de-pinguin-slaaptrainer-debabykraam-hippez

In slaap vallen met een muziekje of een verhaaltje

Wat deze veelzijdige slaaptrainer/kinderwekker ook heeft is een draadloze bluetooth speaker. Hiermee laat je de favoriete liedjes van je kindje eenvoudig afspelen, of wat dacht je van een verhaaltje voor het slapen gaan? Zo wordt deze lieve Pam the pinguïn het favoriete item op de kinderkamer. Bovendien staat hij ook ontzettend leuk ter decoratie wanneer je hem niet gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, de grijze, een roze en een blauwe.

De Zazu Pam the Pinguïn slaaptrainer/nachtlamp wordt geleverd inclusief oplaadbare batterijen en een usb kabel. Pam is gemaakt van een duurzaam materiaal wat lang mee gaat en met zijn 17 cm lengte is het een toevoeging in iedere kinderkamer.

Je shopt de slaaptrainer/kinderwekker Pam van Zazu online bij de online babywinkel Debabykraam.nl

zazu-pam-de-pinguin-blauw-slaaptrainer-debabykraam-hippez

Op zoek naar meer toffe nachtlampjes? Lees hier verder >>>