Sintkado: verras jouw meisje met SuperTrash Girls

by Caroline | HipPeZ on 20 november 2012

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken, Sale

Hij is weer in ons land, de goede Sint. Afgelopen zaterdag arriveerde hij in de ‘good old’ stoomboot, waarna hij de rest van de dag druk was met schoenkado’s voor alle kids. Schoenkado …  help! Herken je het gevoel? Ik was vast niet de enige moeder die zaterdagmiddag bedacht, dat ze nog als de razende brandweer een schoenkado moest regelen.

Maar de komende weken schieten wij van Hippez je te hulp. Als jouw dochter voor de zoveelste keer haar schoen wil zetten, ben jij helemaal cool. Geen gestress meer, want voor de meisjes hebben we SuperTrash Girls met hele nuttige schoenkado’s zoals pyjama’s, ondergoed en ander leuks.  Je begrijpt het al: de gebruikelijke kado’s van Sinterklaas maar dan heel hip!

Pyjama SuperTrash
Bij de Hippez aangesloten webshop Roos & Tijn kun je shoppen voor deze te gekke pyjama van SuperTrash Girls (in de maten 116 tot en met 176). De offwhite top heeft een zwarte ‘boyish’ print met strikje. Om de print zit een ruche rand. De bottom is zwart-wit gestreept, gemaakt van zacht stretch katoen en met wijde geplooide zijkanten. Voor de betere schoonheidsslaapjes, prijs € 38,36!

Sale SuperTrash Girls is begonnen
Meer goed nieuws: Roos & Tijn heeft de hele SuperTrash Girls wintercollectie 2012 nu al afgeprijsd. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen dus. Want SuperTrash is een van de meest succesvolle fashionlabels van de afgelopen tijd. De kwaliteit is goed en je bent verzekerd van een stijlvolle, trendy look. Shop ze!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: