Nog week te gaan tot het Sinterklaasjournaal weer begint. Zaterdag 17 november komt de Sint en al zijn Pieten aan in Zaanstad. Een gezellige en ietwat spannende tijd staat voor de der. Om de Sint in stijl te verwelkomen in Nederland en thuis hebben we bij onze Hippez aangesloten shop de allerleukste sinterklaasdecoratie gevonden. Kijk je mee?

Intocht Sinterklaas - HiPPeZ

Sinterklaasdecoratie voor een gezellig hoekje in huis

Ieder jaar is het weer spannend voor de kinderen. Zou de Sint wel komen, en worden alle pakjes wel op tijd bezorgd? Wat gaat er dit jaar allemaal weer mis? Ondanks alle hectiek is het ieder jaar weer een feest, voor de kinderen en voor de (groot)ouders. Om deze tijd nog gezelliger te maken is het leuk om je huis een feestelijk tintje te geven met wat toffe Sinterklaasdecoratie. Onze Hippez aangesloten shops hebben een tal van toffe items om een knusse plek te creëren op verschillende manieren.

kussen-sint-zwartwit-decoratie-sinterklaas-hiphuisje-hippez

Monochrome sinterklaasdecoratie voor hippe huisjes

Hiphuisje.nl heeft voor de Sinterklaastijd een drietal gezellige en decoratieve producten ontworpen. Zo heb je een allerliefst kussenhoesje, een houten decoblok en een poster. Helemaal in de stijl van Sint, maar op een trendy manier. En alles past prachtig bij elkaar. Leuk om een hoekje in de woonkamer mee te decoreren of bijvoorbeeld de slaapkamer van je kindje.

Sinterklaasdecoratie - Sassefrasmeisjesspeelgoed - Hippez

Welkom Sinterklaas met houten decoratie

Sassefrasmeisjesspeelgoed.nl is ook klaar om de Sint welkom te heten. Met een vrolijke houten slinger, een welkomsbordje en een aftelkalender ben je klaar voor de aankomst. De vrolijke slinger en het welkomsbordje staan bijvoorbeeld erg leuk aan de schouw bij de houtkachel, de open haard of de plek waar jouw kindjes hun schoen zetten. En met de houten aftelkalender kunnen jullie samen aftellen tot de intocht, tot pakjesavond of tot wanneer ze hun schoentje mogen zetten. Dat geeft duidelijkheid en daarmee een stukje rust.

Topmuurstickers - raamsticker Sinterklaas - Hippez

Sinterklaasdecoratie op het raam

Topmuurstickers.nl heeft een fijne collectie statische raamstickers, waaronder deze leuke. Met deze stickers maak je je eigen sfeerbeeld op het raam. Plak er gezellig op los. Leuk voor de kinderkamer of het raam of de deur. Of misschien wel op het raam in de woonkamer. De stickerset bestaat uit maar liefst 75 stickers, zo maak je er een gezellig tafereel van. En ze zijn keer op keer opnieuw te gebruiken.

Sinterklaassilhouet - Houtspel - Hippez

Sinterklaas als houten silhouet

Houtspel.nl heeft een heerlijk assortiment vol houten decoratie voor Sinterklaas. Met de keuze uit raamhangers en een silhouet voor de silhouetlamp. Te leuk om het lampje in de avond te branden met dit liefelijke tafereeltje. Gezellig in de woon- en kinderkamer. Heb je geen silhouetlamp dan past deze houten silhouet ook prima in een kaartenhouder. Leuk met een theelichtje erachter.

Sinterklaas-met-naam-Benikhip-Hippez

Verwelkom Sinterklaas in stijl

En dan is het zover, hij komt, hij komt, die goede beste Sint! Hoe leuk is het dan om in stijl aan de kade te staan. Met bijvoorbeeld een hip shirt met een toffe strijkapplicatie van bijvoorbeeld Sinterklaas en de naam van je kindje. Dat is niet alleen fun, het is ook handig voor Sinterklaas. Zo weet hij direct wie het is, want als kind verander je zo snel in een jaar tijd. Deze strijkapplicatie shop je bij BenIkHip.nl waar ze ook toffe applicaties hebben voor hulppietjes, of eentje met een aftelkalender. Daarnaast shop je hier superleuk inpakpapier, cadeaulabels, stickers, ansichtkaarten en de staf van Sint.

Girlystuff - tasjes - Hippez

Plek voor al je pepernoten

De pepernoten en suikergoed die je ontvangt bij de intocht kun je in je zakken stoppen, maar ook in deze leuke en handige tasjes van Girlystuff.nl. Er past lekker veel in en door de grote opening zijn ze ook erg handig voor de kleintjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Deze tasjes worden door Girlystuff zelf uit Thailand gehaald, handwerk en fairtrade. En wat zo leuk is, Girlystuff is gevestigd in Spanje! Het land van Sinterklaas! en deze tasjes zijn natuurlijk ook erg leuk als schoencadeautje.

houtspel - Sinterklaas oorbellen - Hippez

Sinterklaas in je oren

Bij Houtspel.nl vonden we deze superleuke houten oorbelletjes. De afbeelding van Sinterklaas in je oren. Deze houten oorstekers geven de Sinterklaastijd een extra dimensie. Feest in je oren! De oorbelletjes hebben aan de achterkant nikkervrije stekers zodat ze allergievrij zijn.

welkom-sint-en-piet-sticker-Benikhip-Hippez

Op zoek naar meer hippe Sint inspiratie? Lees hier verder >>>