Sint tip | hippe pyjama’s van Zoïzo

Sinterklaas is het kinderfeest van het jaar. Gezelligheid, cadeautjes en spanning, het hoort er allemaal bij. Ook moet Sint aan de slag om de juiste cadeautjes op het juiste adres te krijgen, daar werken de Pieten hard aan. En wat komt Sint ook dit jaar weer veel nachtkleding tegen, het is toch eigenlijk wel een must have zo’n heerlijke hippe en warme pyjama. Sint werd verliefd op de pyjama’s van Zoïzo!

Wat dacht je van deze super schattige meisjes pyjama van Zoïzo met een all-over hartjes print en een allerschattigst hertje op de borst. Zoïzo staat bekend om haar enorm mooie details die je bij deze pyjama terug vindt in de kleine strikjes aan de manchetten en het strass hartje aan de voorzijde. Deze topper van een pyjama wordt geleverd in een bijpassend zakje, wat het extra leuk maakt. Door de samenstelling van 95% katoen en 5 % elastan hebben de pyjama’s van Zoïzo een hoog draagcomfort.

Uiteraard denken ze bij Zoïzo ook aan de jongens, zie bijvoorbeeld deze super stoere pyjama met vliegtuig voor de boys. Een echte dubbeldekker vliegtuig pronkt er op de voorzijde, daar zullen heel wat jongens blij mee zijn. Met zo’n mooie pyjama ga je ook nog eens lekker uit logeren of duik je al vroeg in de avond in pyjama op de bank, want loungen gaat ook prima hierin.

Deze hippe pyjama’s van Zoïzo zijn verkrijgbaar bij Bodybasics4kids.com. Naast nachtkleding verkopen ze ook ondergoed, badgoed en beachwear. Een shop om tussen je favorieten te plaatsen!