Sint t-shirts & accessoires voor kids die zoet zijn geweest!

by Theresia on 29 november 2013

in ► Kids Fashion, Accessoires, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Wat een spannende tijd voor de kinderen, de weken naar pakjesavond toe. De spannende avonturen die Sint en zijn Pieten beleven op tv, zouden de cadeautjes wel op tijd komen en ook nog op het juiste adres? Dan heb je nog alle Sint vieringen op je werk, op school, bij opa en oma en thuis. Spanning ten top voor de kinderen. Tijd voor iets leuks en bijpassends, tijd voor een hip Sint of Piet shirt!

Hoe leuk is het dan om je kids te kleden in deze hippe Sint of Piet shirts van In de dop! Of je nu kiest voor de kant-en-klare t-shirts met de teksten: ‘Ik ben zoet geweest’ of ‘knutselpiet’ ze zijn beide erg leuk en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Heb je echte knutselpiet die dol is op kleuren dan zijn de hippe inkleurshirts met de afbeelding van Sint of Piet wel ontzettend leuk. Daar gaat Sint of zijn gevolg vast iets over zeggen, wat het nog leuker maakt.

Naast deze super leuke en creatieve shirts zijn er ook buttons te koop, leuk voor op de jas, shirt, jurk of tas! Sint kan maar zeker weten dat je lief bent geweest……………dat scheelt weer een ritje naar Spanje terug in de zak……….. En vergeet ik bijna te vermelden dat er ook nog linnen tasjes verkrijgbaar zijn in Sint uitvoering waarin de tekeningen voor Sinterklaas vervoerd kunnen worden en op de terugweg natuurlijk alle schatten die Sinterklaas heeft meegenomen. De Sintshirts en tassen zijn in de aanbieding bij In de dop dus nu voor wel hele lieve Sintprijsjes, leuk als schoencadeautje.

De shirts zijn verkrijgbaar bij In de dop in de maten 62/68 tot en met 158/164 en in maar liefst vijf kleuren.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: