Sint shopt bij In de dop!

by Theresia on 19 november 2012

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Dit jaar shopt Sinterklaas zijn cadeau’s vanuit zijn luie stoel: gewoon in de webshop van In de dop! Sint wil namelijk alleen nog maar de allerhipste cadeautjes kopen, die je nergens anders kunt vinden.

Oh kom er eens kijken, wat een hippe cadeau’s:
Voor alle Knutselpieten zijn er creatieve inkleur t-shirts, tasjes, kussens, koksmutsen, schorten, buttons en bekers. Lekker knutselen op deze donkere dagen. De super leuke Sint en Piet t-shirts en accessoires van In de dop zijn nu te koop met korting, speciaal voor Budget Piet! 

Helemaal nieuw in het assortiment zijn de broodtrommels van het bekende merk Mepal, met unieke In de dop pronts. Ook de broodtrommels met je eigen naam zijn erg handig, volgens Sinterklaas!

Sint is niet alleen modebewust, hij is ook milieubewust. Daarom is hij erg blij met de nieuwe gekleurde tassen, gemaakt van 100% organische katoen, met vrolijke prints van natuurlijk In de dop!

De t-shirts van In de dop zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, in de maat 62 t/m maat 164.

De bekende Mepal lunchboxes zijn nu te koop met vrolijke In de dop prints. Ze hebben een superkwaliteit opdruk en zijn vaatwasmachinebestendig, de broodtrommels worden bedrukt bij Mepal. Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren.

De 100% organische katoenen, gekleurde tassen van In de dop zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 mooie kleuren. Er is een grote shopper en een kleine shopper, ideaal voor de kleine (grote) meisjes! Sint loves to shop @ In de dop!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: