Sint en Piet haaraccessoires bij Staartjesenstrikjes

by Theresia on 27 oktober 2017

in ► Kids Fashion, Accessoires

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. 18 november is het zover, dan verwelkomen we Sint en zijn Pieten weer voor het grote kinderfeest. Hoe leuk is het om je dochter dan helemaal in stijl langs de kade te laten staan, met hippe haaraccessoires speciaal gemaakt voor Sinterklaas! Hip gespot bij Staartjesenstrikjes.nl.

Zijn ze niet schattig? Of het nu gaat om het kleinste babylokje of om de volle bos haar van jouw dochter, met deze allerliefste haarbandjes, elastiekjes en speldjes steelt zij vast de harten van Sinterklaas en zijn gevolg. De haaraccessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en roze. Met schattige afbeeldingen van een Pietjes, heerlijk strooigoed of Sinterklaas. Kies de favoriete kleur van je dochter, of de kleur die het beste matcht bij haar outfit.

Met de verschillende variaties in de speldjes en haarbandjes kun je bijvoorbeeld dezelfde afbeelding en kleur kiezen voor verschillende dochters. Ieder haar bijpassende haaraccessoires en toch matchen met je zus(je). Aangezien de Sint haaraccessoires enorm populair zijn is het aan te raden op tijd te bestellen. En vandaag voor 16:00 uur besteld is gelijk verzonden.

Je shopt deze hippe haaraccessoires voor het kinderfeest van het jaar online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Staartjesenstrikjes

Staartjesenstrikjes - babyhaarbandje Sinterklaas - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: