Silhouet geboortekaartjes razend populair

by Theresia on 21 mei 2018

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

De silhouet geboortekaartjes zijn nog altijd razend populair. Wanneer je zwanger bent van een jongen, meisje, tweeling of misschien wel een drieling hebben ze bij Studio koekepeer vele leuk en originele silhouet geboortekaarten. Er zijn silhouetjes van een grote zus of broer met kinderwagen, maar ook met prachtige silhouetten van dieren.

StudioKoekepeer-geboortekaartjes-Hippez

Silhouet geboortekaartjes

Wat zijn ze ook schattig, die geboortekaartjes met een silhouet. Of je nu in verwachting bent van je eerst, tweede, derde of vierde kindje. Voor iedere samenstelling is er een bijpassend kaartje. En niet alleen qua silhouet is er veel keuze, ook de variatie aan vormen is zo tof in dit assortiment van Studio koekepeer. Of je nu kies voor het langwerpige kaartje, een tweeluik of een drieluik of kies voor een hartvorm. Ze zijn stuk voor stuk erg schattig.

Ontwerp je eigen geboortekaartje

Met de handige tool ontwerp je bij Studio koekepeer je eigen silhouet kaartje. Plaats er een jongetje of meisje bij en kijk hoe leuk hij wordt. Ook in kleuren en achtergronden is er een lekker assortiment, ga voor het hippe mintgroen, het mooie pastel pink of kies voor het lieve blauw. Er zijn zelfs silhouet kaartjes waarbij je een foto van jouw newborn kunt toevoegen. Zo kunnen alle ontvangers gelijk smelten van jullie lieve baby.

silhouetgeboortekaartje-Studiokoekepeer-HiPPeZ

De silhouet geboortekaartjes zijn er in verschillende stijlen, retro, vintage, hip, kleurrijk of juist met maar een of twee kleuren. Ook de silhouetjes zijn er in verschillende kleuren en vormen. Of wat dacht je van het superschattige hertje of het olifantje?

Gratis proefdruk

Wanneer jij het geboortekaartje naar keuze zo hebt ontworpen dat hij helemaal naar wens is, kun je een gratis proefdruk aanvragen. Met de code GPHAPPY ontvang je deze gratis thuis. Dan kun je hem live bewonderen, voelen en bekijken of dit echt het kaartje is zoals je in gedachten hebt. Op werkdagen voor 12:oo uur besteld is dezelfde dag verzonden, zo heb je de geboorteaankondiging van jouw kleine oogappel snel in huis.

Je shopt en ontwerpt deze hippe silhouet geboortekaartjes makkelijk online bij Studiokoekepeer.nl

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: