PERSBERICHT – Het kindermerk Bij Kiki introduceert dit seizoen 8 nieuwe strijkapplicaties in old skool tattoo stijl, met onder meer een anker, roos, zwaluw, tijger en gitaar. Met de applicaties geef je je outfit eenvoudig een stoere vintage twist.

Bij Kiki patches 2017-HipPeZ

De collectie bestaat ook nog uit ruim 20 andere toffe patches waaronder een eenhoorn, vlinder, bliksemflits en regenboog om je jeans mee op te vrolijken.

Naast de DIY collectie met applicaties en inkleur T-shirts heeft Bij Kiki een babycollectie met patches of prints, een collectie T-shirts en longsleeves voor kids t/m 12 jaar en een giftcollectie met accessoires en stationery. Zo zijn er denim tassen, denim etuis en craft notitieboekjes met patches. De collectie wordt verkocht in haar eigen webwinkel www.bijkiki.nl, in 20 (web)winkels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Noorwegen.

BIJ KIKI PATCHES- HipPeZ

Over Bij Kiki
Bij Kiki is opgericht door Kiki Poulisse, concept stylist en ontwerper voor diverse retailbedrijven. Zo ontwerpt zij o.a. schrijfwaren- en schoolcollecties voor HEMA en maakt ze inspirerende trend stories voor Kid’s wear Magazine.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: