Shop the look bij Spaansekinderkleding

by Theresia on 9 juni 2017

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Spaanse merken

Niet alleen de zomer komt in zicht, ook het mooie weer komt er aan, en niet te vergeten een heerlijk lange zomervakantie in het vooruitzicht. En dit vrolijke seizoen vraagt uiteraard om een hippe outfit voor fijne zomerdagen op het strand en de boulevard voor jouw kleine meid. Bij Spaansekinderkleding.nl is die outfit zo gescoord! Kijk maar mee!

Tuctuc - Spaansekinderkleding - HipPeZ

Eén van de hippe Spaanse labels bij Spaansekinderkleding is Tuc tuc. Tuc tuc herken je aan haar vrolijke en creatieve design met een touch of de Spaanse zon. Wij worden er erg blij van.

  • Jurk Niza is een getailleerd jurkje in wit met blauw en rode bloemen en stippen. De mouwtjes zijn in vlinderstijl voor een zwierig zomers effect. Laat die zomer maar komen! Je shopt deze prachtige jurk nu met 50% korting!
  • Super vrolijk en helemaal in flamenco kleuren is dit zomerhoedje. Beschermt overdag tegen de felle zon en geeft in de avond allure aan haar outfit.
  • Tuc tuc zonnebril wit met aan de binnenzijde blauwe streepjes voldoet niet alleen aan alle veiligheidseisen hij is ook prachtig vormgegeven. Zo kan je kleine diva in stijl op pad.
  • Deze espadrilles mogen niet ontbreken aan de voeten van je dochter. Ook deze zijn helemaal in het kleurenpallet van de Spaanse flamenco, in rood met witte polkadots
  • Voor een compleet zomerse look, een dagje naar het strand of het zwembad, is hier de bijpassende bikini in rood met witte stipjes van Tuc tuc. De bandjes zijn voorzien van blauwe kraaltjes en op het broekje zit een grote bloem.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: