Shop the Look bij Mi-Toetie

by Theresia on 25 april 2016

in ► Kids Fashion, Babykleding, Jongenskleding

Shop the Look –  Wanneer je wel houdt van een stoere outfit voor jouw kleine ventje dan ben je bij Mi-Toetie aan het juiste adres. Je shopt hier binnen no-time te gekke outfits. Trendy en sportief, dat staat alle kleine mannetjes goed. En hip baseball jack mag dan ook dit seizoen niet ontbreken aan de kapstok en de garderobe van jouw zoontje.

Mi-Toetie-ShopTheLook-HipPeZ

Dit sportieve baseballjack is verkrijgbaar in blauw of grijs en in de maten 74/80 tot en met maat 110. Ook leuk als je twee zoontjes hebt binnen deze maten. Kies voor de sprekende kleur blauw of de stoere grijze kleur. Maak de baseball-look compleet met een cap al dan niet voorzien van de naam van de kleine man. Met de keuze uit donkerblauw, lichtblauw, wit en roze is de sportieve uitstraling een feit. Verkrijgbaar voor de leeftijd vanaf zes maanden tot vijf jaar.

MiToetie-HippezOm een zonnige lente- of zomerdag helemaal af te maken is zo’n hippe aviator zonnebril wel helemaal te gek. En met zoveel verschillende zit er vast een favoriet voor jou tussen. Zie je hem al lopen in deze outfit? Benieuwd naar deze outfit en nog meer trendy stuff for boys? Mi-Toetie.nl! Ps. Ook voor je kleine meid kun je hier goed terecht.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: