kd_illustratie_aus02Heb jij het ook wel eens dat je zoveel leuke en hippe kinderkleding ziet maar dan niet zo goed kan kiezen? Bij HipPeZ webshop hebben ze daar iets op gevonden, namelijk een mix & match pagina vol hippe tips en voorbeelden. Dan hoef je niet te twijfelen of iets wel of niet matcht en shop je gelijk de look die jou aanspreekt, benieuwd?

Zie nu deze stoere set bijvoorbeeld van Bellerose met een winterjas in dé kleur van het winterseizoen, geel. De jas is afgewerkt met bruine boorden en accenten en draagt heerlijk soepel én lekker warm.

Een goede jeans is ieder seizoen een musthave in iedere kast. I Dig Denim is het uitgelezen merk voor hippe, fijn zittende jeans. Model Newark is zo’n voorbeeld van een ware wannahave.

Combineer hem met de gestreepte longsleeve Volto van Bellerose en laat de tekst voor zichzelf spreken, bovendien combineert de gele tekst weer perfect met de winterjas. Een paar stoere schoenen eronder en klaar is je outfit. Hip voor de dag komen was nog nooit zo simpel. collage

Voor zowel je kleine als je grote zoons of dochters shop je online of offline in Wateringen bij Kids department, waar ze alle mooie merken voor je gepresenteerd hebben in een hele hippe winkel.