Shop the floral look – by Molo

by Caroline | HipPeZ on 18 maart 2015

in ★ Winacties & Kortingen, Meisjeskleding, Mode MusthaveZ, Scandinavische merken

De bloementrend in modestoffen zet dit voorjaar echt door. Je ziet bloemenprints en stofjes overal terug in het modebeeld, niet alleen bij dames- en herenmode, maar ook bij jongens- en meisjeskleding en zelfs baby kleding collecties laten de mooiste bloemenpatronen zien.

roosentijn-molo-legging-niki-floral-hippez

Het leuke is dat bloemenprints alles behalve truttig of suf zijn. Integendeel, bloemenprints zijn helemaal hot deze zomer, maar het is dan wel de kunst om het op een hippe en stoere manier te dragen. In deze ‘shop the look’ zie je hoe de gebloemde legging Niki Floral van het Scandinavische kindermodelabel Molo perfect matcht met fijne basics en hippe gympen die de look compleet maken.

roosentijn-molo-jurkje-camellia-floralWebshop Roos & Tijn heeft de bloementrend goed begrepen en brengt dit voorjaar een superhippe floral collectie voor zowel baby’s, jongens en meisjes, niet alleen van het Deense Molo maar ook van andere hippe kinderkledingmerken. Kom zelf kijken en bewonder het bloemrijke aanbod in de trendy webwinkel van Roos & Tijn.

Win €200,- Molo shoptegoed

Oja, vergeet niet om ook mee te doen met de Molo Kleur-je-eigen-jeans Alisa Cartoon *WINACTIE* waarbij je €200,- shoptegoed kunt winnen! Doe mee vóór 1 mei a.s. want dan is deze actie afgelopen.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: