Shop ’n hippe Quapi outfit & ontvang een gratis sjaal

by Theresia on 23 oktober 2013

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Ben je op zoek naar een merk dat zowel klassiek als hip oogt en ben je wel toe aan iets nieuws voor je kids, dan hebben wij een leuk kinderkledingmerk voor je; Quapi

De vrouw achter Quapi is Monique IJsselstein – van der Staay. Een vrouw die haar dromen laat uitkomen, een dame met lef en met een oog voor hippe, trendy kinderkleding. Lekker draagbaar en van goede kwaliteit en ook niet onbelangrijk goed betaalbaar! Dat is Quapi! Quapi is de variant van Monique’s variant op het Spaanse guapo, guapa of guapito wat knapperd, lekker ding of lust voor het oog betekent. Dat is wat Quapi kinderkleding wil uitdragen, wees mooi in Quapi kinderkleding.

Naast hip is Quapi een eigenwijs en vrolijk kinderkledingmerk. Elk kledingstuk heeft zijn eigen creatieve design. Daarnaast heeft een geweldige pasvorm waardoor het heerlijk draagt. Bij de meisjes zie je veel pailletjes voorbij komen in de collectie, maar ook leuke kleine teksten op de achterkant. De wintercollectie heeft naast de teksten en pailletjes ook hele hippe veertjes als detail, lekker aaibaar!

Voor de jongens liggen de accenten vooral op de teksten die je vindt op de achterzijde van de shirts en truien maar ook op de pijpen van de heerlijk zachte joggingbroeken. Quapi is klassiek met een hippe touch, anders dan anders en al een grote favoriet van vele kinderen. Quapi wordt verkocht bij meer dan 100 winkels waaronder bij Jochie en Meiske, de nieuw aangesloten webwinkel bij HipPeZ. Zij verkopen Quapi in de maten 56 t/m 140, voor jongens en meisjes. Benieuwd, maak kennis met dit fijne kinderkledingmerk.

Wanneer je bij Jochie en Meiske voor meer dan €75,– euro aan Quapi kleding bestelt ontvang je een gratis Quapi meisjessjaal t.w.v. €14,95 bij je bestelling.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: