Nederland kleurt oranje, huizen worden versierd, oranje kleding wordt massaal ingekocht en zo vind je in iedere winkel wel iets om het Nederlands elftal te steunen. Natuurlijk zijn de shirts het belangrijkst en het leukst. Voetbal rules tijdens het EK. Hier hangt het schema al klaar op de oranje voetbal kamer van de oudste. De spanning stijgt en vandaag wordt tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi op de voetbalvereniging gekozen voor oranje voetbalsokken door onze eigen keeper, een oranjefan in hart en nieren.

Op zoek naar de leukste voetbalshirts voor de komende zomer kwamen we terecht bij Roos & Tijn. Zij hebben hippe oranje shirts van Mirano! Deze shirts zijn een hot item tijdens de speeldagen van oranje. Te koop vanaf €14,95.

Wil je niet de hele maand tegen oranje shirts aankijken maar is je zoon of dochter toch echt besmet met oranjekoorts? Ook daar hebben ze een geweldige oplossing voor bij Roos & Tijn: voetbalshirts van MOLO. Deze stoere shirts met de rood-wit-blauwe vlag- gekleurde bies in het v-halsje en langs de mouwen voorzien van een voetballer in blauw op het voorpand en natuurlijk niet te vergeten de MOLO ster in de zijnaad. De MOLO shirts zijn nu al verkrijgbaar voor €22,50.

Voor de kleintjes tot en met maat 116 zijn er hippe shirtjes met voetballers op de voorkant. Deze shirtjes zijn van Madreperla en zijn tot en met maat 86 voorzien van drukkertjes op de schouder. Deze leuke shirts zijn ook na het EK weer lekker door te dragen. Scoor zo’n hip shirt bij Roos & Tijn. En voor alle HipPeZ oranjefans hoef je met de code: HippeZ geen porto te betalen.